LifeStar 7 Iunie 2016 11:30
Acestia au transmis o scrisoare catre presedinte, premier si ministrul mediului.

Romania detine o parte dintre cele mai vechi paduri din Europa pe care muzicienii le descriu ca fiind „o bogatie naturala si unica pe continent” si, din cauza defrisarilor masive, sunt in pericol si animalele salbatice, scrie Business Wire.

In scrisoare, Jesse Carmichael si James Valentine, membri ai trupei Maroon 5, si-au facut publica intentia de a lupta impotriva defrisarilor ilegale din toata lumea.

In colaborare cu ONG-ul EIA (Environmental Investigation Agency) si Reverb, cei doi au lansat recent si un video care reda experientele traite sustinand tinuturile paduroase din Guatemala numit „Instruments of Change: Lessons from the Rainforest (trailer)”.

“Am inteles ca padurile din Romania sunt in pericol din cauza defrisarilor ilegale. Dorim sa ne aratam sprijinul pentru Romania in lupta impotriva defrisarilor ilegale si pentru protejarea parcurilor nationale in interesul romanilor si al generatiilor urmatoare,” este mesajul transmis presedintelui, conform relatarilor DIGI24.

Scrisoare acestora poate fi accesata AICI.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.