LifeStar 4 Iunie 2016 14:00
Actorul si muzicianul american Johnny Depp a transmis un mesaj video spectatorilor din Romania, vineri, cu cateva zile inainte de concertul pe care il va sustine alaturi de trupa The Hollywood Vampires, luni seara, la Romexpo, in Capitala, informeaza organizatorii evenimentului.

Unul dintre cele mai asteptate concerte ale verii 2016 se apropie cu pasi repezi. Mai sunt doar cateva zile pana cand trupa The Hollywood Vampires, infiintata de Johnny Depp, Alice Cooper si Joe Perry, acompaniati de Robert DeLeo si Matt Sorum vor sustine pe scena de la Romexpo un show unic, in pur stil american, informeaza organizatorii, Phoenix Entertainment.

Formatia a aterizat deja la Bucuresti si este foarte curioasa sa descopere Romania. Johnny Depp a tinut sa transmita personal un mesaj catre fani, pe care ii asteapta in numar cat mai mare la concertul de pe 6 iunie.

”Salut, sunt Johnny Depp din trupa The Hollywood Vampires si vreau sa stiti ca vom canta luni, pe 6 iunie, la Romexpo. Este o arena din Bucuresti. Speram sa va vedem acolo. Va fi amuzant. Sa va distrati!”, a declarat Johnny Depp pentru fanii lui din Romania.

Biletele pentru concertul Hollywood Vampires se pot achizitiona in continuare din reteaua Eventim si online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de pret, in functie de pozitionarea locurilor si au preturi cuprinse intre 169 lei si 459 lei. Biletele vor fi disponibile si la casa de bilete situata la intrarea in spatiul de concert.

Rockerii de la The Hollywood Vampires au ales doar 5 tari europene in care sa concerteze anul acesta, printre care si Romania, show-ul de la Bucuresti fiind singurul din estul Europei.

Formatia The Hollywood Vampires vine in Romania in acelasi an in care a concertat si pe scena galei de decernare a premiilor Grammy, acolo unde i-a adus un tribut lui Lemmy Kilmister, solistul trupei Motorhead.

Concertul pe care supergrupul The Hollywood Vampires il va sustine, luni, la complexul Romexpo din Bucuresti va incepe, de la ora 21.00,
Accesul in perimentrul destinat evenimentului se va face pe la poarta C, din bulevardul Expozitiei.

Citeste si:
SAGA Festival anunță Nicki Minaj la București
SAGA Festival anunță Nicki...

Portile se vor deschide la ora 18.00, iar DJ Hefe va mixa pana la inceperea show-ului trupei Robin and the Backstabbers, de la ora 19.30. La ora 21.00 este programata intrarea in scena a supergrupului The Hollywood Vampires.

Accesul copiiilor, indiferent de varsta, se va face pe baza de bilet si acestia trebuie sa fie insotiti de un adult, de asemenea, posesor de bilet. Totodata, parintilor le este recomandat sa le asigure copiilor casti de protectie.

La intrarea in spatiul evenimentului, vor fi amplasate detectoare de metale, iar spectatorii vor fi verificati cu scopul de a nu introduce obiecte interzise, precum sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), casti de motociclist, bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale, aparate de inregistrare audio-video, tablete de orice fel sau aparate GoPro, selfie stick-uri.

Citeste si:
Cum poţi programa aceeaşi reclamă cu video, imagini sau texte color
Cum poţi programa aceeaşi...

In plus, nu este permis accesul in spatiul destinat evenimentului nici cu bauturi sau mancare si nici cu umbrele.

In zona de eveniment bauturile si mancarea se vor putea achizitiona pe baza de jetoane, iar pretul unui jeton va fi de 7 lei.

Cei care isi vor deschide un cont Uber vor putea merge spre si de la concert, beneficiind de o reducere de 25 de lei, daca vor folosi codul ”phoenixentertainment”.

The Hollywood Vampires va concerta, in premiera in Romania. Membrilor de baza ai grupului - Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith) si actorul-muzician Johnny Depp - li se vor alatura Robert DeLeo (Stone Temple Pilots), Matt Sorum (Guns N’ Roses si Velvet Revolver) si Tommy Henriksen (Alice Cooper Band).

Supergrupul The Hollywood Vampires a fost fondat in urma cu un an. A lansat albumul omonim de coveruri, pe 11 septembrie 2015, un tribut adus grupului cu care Alice Cooper obisnuia sa consume alcool in anii '70, din care faceau parte, printre altii, John Lennon, Keith Moon, Marc Bolan si Harry Nilsson.

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

Pentru acest album, trupa a colaborat cu artisti precum Slash, Paul McCartney, Brian Johnson si Dave Grohl.

Pe langa piese ca ”Jeepster” (T-Rex), ”Whole Lotta Love” (Led Zeppelin), ”My Generation” (The Who) si ”Manic Depression” (Jimi Hendrix), materialul de studio cuprinde si doua compozitii originale, semnate de Johnny Depp si Alice Cooper, intre altii.

Alice Cooper si Joe Perry (Aerosmith) au concertat la Bucuresti in 2007, respectiv 2010, relateaza news.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.