LifeStar 31 Mai 2016 17:54
Katy Perry a fost victima unui mismas tehnologic. Un hacker, despre care ulterior s-a aflat ca ar fi roman, i-a spart luni contul de Twitter si a publicat fara autorizatie o piesa nelansata a cantaretei.

The Roar hitmaker's account was taken over on Monday (30May16), when a message going out to her 89 million followers read, "haha follow @sw4ylol #hackersgonnahack."

Contul cantaretei a fost spart pe 30 mai, cand un mesaj a fost trimis catre cei 89 de milioane de followers pe care ii are Katy. Mesajul era: "haha follow @sw4ylol #hackersgonnahack."

Se pare ca utilizatorul "@sw4ylol" provine din Romania si isi facuse contul de Twitter cu cateva zile inaintea incidentului. Dupa ce a trimis mesajul de pe pagina vedetei, anonimul a publicat un mesaj si pe pagina lui de Twitter: "Who TF (the f**k) is Katy Perry."

In mod evident, @sw4ylol stie cine este starul pop Katy Perry, deoarece a publicat fara autorizatie o melodie nelansata de-alea lui Katy, pe SoundCloud. Piese se numeste "Witness 1.3".

Din nou, hackerul s-a logat pe pagina lui Katy Perry, pe care a postat o serie de mesaje vulgare si elucubrante, printre care ""otf gang n @keemstar,", mentionand un blogger cu mai mult de 80,000 de followeri pe un site de microblogging.

Utilizatorul a scris, de asemenea, "miss u baby @taylorswift13 " (in traducere: "mi-e dor de tine scumpo! @Taylor Swift13".

Katy si Taylor s-au certat in septembrie 2014, dupa ce Taylor Swift a dezvaluit public ca piesa "Bad Blood" a fost inspirata de o discordie pe care a avut-o cu o alta cantareata care, aparent, a fost Katy Perry.

"Multi ani, n-am fost niciodata sigura daca suntem sau nu prieteni", a spus Taylor Swift la vremea aceea, pentru revista Rolling Stone."Venea la mine in timpul unor gale de premii, spunea cateva vorbe, apoi pleca si ma facea sa ma gandesc, suntem prietene sau doar se poarta asa ca sa ma denigreze, sa ma insulte."

Citeste si:
George Buhnici a dat-o din nou în bară. Mesajul controversat pe...
George Buhnici a dat-o din...

Atunci zvnorile au inceput sa apara: In "Bad Blood" e vorba despre vrajba dintre Katy si Taylor.

In orice caz, Taylor n-a raspuns acelui mesaj pe Twitter trimis de hacker, care a fost sters, impreuna cu alte mesaje false, la minute bune dupa ce fusesera publicate.

Ultimul mesaj postat pe Twitter era postat cu cinci minute inainte sa-i fie spart contul. Postarea este republicarea mesajului candidatului la presedintia SUA, Hillary Clinton, care aduce omagiu veteranilor americani, de Ziua Eroilor, precizeaza MEDIAFAX.

Hillary a scris: "Eroii nostri morti la datorie merita gratitudinea noastra profunda, pentru ca si-au dat vietile sa ne protejeze noua libertatea." Katy a atasat, la randul ei, un mesaj: "Multumesc tuturor eroilor americani. Va onoram astazi!" Apoi contul de Twitter i-a fost spart.

Citeste si:
Oana Pellea recunoaște că a ascultat melodia Macarena a Erikăi...
Oana Pellea recunoaște că a...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.