LifeStar 30 Mai 2016 11:29
Actorul Johnny Depp, care a primit un ordin de restrictie solicitat din partea sotiei sale, Amber Heard, primeste sustinerea lui Mickey Rourke care a insistat ca acesta nu este o persoana violenta, a fostei sale sotii, Vanessa Paradis, dar si a primei sale sotii, makeup artista Lori Anne Allison.

Vanessa Paradis, cea de-a doua sotie a lui Depp, a exprimat ca actorul este 'sensibil si iubitor' si a negat vehement acuzatiile de vilenta domestica, pretinse de Amber Heard. Actrita franceza, care are impreuna cu Depp doi copii, a scris o scrisoare in care catalogheaza declaratiile lui Heard drept 'revoltatoare'. Aceasta a exprimat: 'In toti anii de cand il cunosc pe Johnny, nu a comis niciodata vreun abuz fizic asupra mea, iar aceste acuzatii nu seamana deloc cu barbatul langa care am trait 14 ani minunati', a spus Vanessa Paradis, citata de Daily Mail.

Paradis, care a avut o relatie cu Depp din 1998 pana in 2012, a declarat ca actorul este 'tatal copiilor mei si este o persoana iubitoare si iubita'. Parerea Vanessei Paradis asupra lui Depp coincide cu cea a primei sotii a actorului, Lori Anne Allison, care a declarat ca nu a lovit-o vreodata.

Declaratiile vin dupa ce Amber Heard a intentat divortul de Depp. Saptamana trecuta, Carl Moor, judecatorul Tribunalului Superior din Los Angeles, a emis un ordin de restrictie fata de Depp, pentru acuzatia de violenta domestica.

Amber Heard, in varsta de 30 de ani, avea o vanataie pe obraz la momentul aparitiei sale in instanta pretinzand intr-o declaratie sub juramant ca actorul i-a aruncat un iPhone in fata si a depus in justitie fotografii cu respectivele rani cauzate. Depp a negat acuzatiile facute de Heard, cu care s-a casatori in urma cu 15 luni pe insula sa privata din Bahamas.

In declaratia sa de la tribunal, Amber Heard a declarat ca Depp a zdrobit o sticla de sampanie de perete si ca 'a aruncat cu un pahar de vin in mine care s-a facut tandari de pardoseala. Dupa aceea Johnny m-a luat de umeri si m-a imobilizat pe pat, blocand usa dormitorului. Dupa aceea m-a tras de par si m-a aruncat cu violenta pe podea. Johnny tipa la mine si ma ameninta, batandu-si joc de mine sa ma ridic. Dupa cateva minute, Johnny a iesit din apartament, dar nu inainte de a arunca si de a sparge aproape toate obiectele din preajma sa. Nu l-am mai vazut pe Johnny de atunci de o luna.'

Citeste si:
Johnny Depp, din nou imaginea parfumului Sauvage de la Dior după...
Johnny Depp, din nou imaginea...

Din liga aparatorilor lui Depp face parte si actorul Mickey Rourke, in varsta de 62 de ani, care a declarat pentru TMZ ca: 'Nu-mi pare un barbat prea violent. Este un barbat cu picioarele pe pamant, asa a fost mereu, rezonabil, un gentleman si nu un tip violent.' Actorul nu a vrut sa comenteze despre Amber Heard: 'Nu stiu nimic despre ea. Chiar nu cunosc absolut nimic.'

Nu in ultimul rand, Lori Anne Alison, prima nevasta a lui Depp, cu care a fost casatorit intre 1983-1985, a spus ca era o persoana blanda, careia ii placeau animalele si ca nu a fost niciodata agresiv in timpul relatiei. Desi cei doi au divortat, au ramas buni prieteni.

In timp ce Amber a solicitat protectie legala pentru catelul sau Pistol, Lori Anne Alison a declarat ca Depp nu ar face niciodata rau unui animal. O sursa apropiata lui Lori si Depp a exprimat: 'Lori si Johnny au avut un catel pe parcursul casniciei lor si el era mult mai iubitor cu animalutul decat multi parinti sunt cu copiii lor.'

Citeste si:
Amber Heard cere anularea verdictului din procesul cu Johnny Depp
Amber Heard cere anularea...

Pe de alta parte, actrita Amber Heard a pretins ca alcoolul si cocaina l-au transformat pe Depp intr-un monstru violent, iar in documentele remise instantei aceasta marturiseste ca a fost victima unor multiple incidente de violenta domestica in timpul celor 15 luni de casatorie.

Aceasta a mai spus ca a trait permanent cu frica de Depp, iar ideea ca aceasta s-ar putea reintoarce in apartamentul din Los Angeles, pe care cei doi il detin pentru a o teroriza fizic si emotional, o inspaimanta.

In cererea sa pentru emiterea unui ordin de restrictie, la care au avut acces jurnalistii Daily Mail, Heard a scris : 'Johnny are o istorie lunga tinuta sub tacere in privinta abuzului de droguri si de alcool. Are un temperament navalnic.'

Duminica trecuta, in timpul unei dispute, Amber a declarat ca Johnny era sub influenta drogurilor si a alcoolului si ca i-a smuls telefonul mobil si ca i l-a aruncat drept in fata, lovindu-i obrazul si ochiul cu forta, scrie MEDIAFAX.

Citeste si:
10 fotografii care arata cat s-au schimbat vedetele in timp
Si vedetele imbatranesc! 10...

Cu toate acestea, politistii nu au gasit dovezile vreunui atac, in ciuda faptului ca actrita a aparut cu vanatai intr-o imagine pe care aceasta pretinde ca a facut-o dupa atac.

Reprezentantii actorului au facut o scurta declaratie in numele acestuia, vineri, refuzand sa raspunda acuzatiilor lui Amber: 'Avand in vedere lungimea acestei casnicii si a pierderii recente si tragice a mamei sale, Johnny nu va raspunde niciunei provocari, declaratii false, zvon, dezinformari si minciuni despre viata sa personala. Cu speranta, dizolvarea acestei scurte casnicii va fi rezolvata in curand.'

Johnny Depp este considerat unul dintre cei mai importanti actori din generatia sa, alaturi de George Clooney si Brad Pitt. Artist versatil si extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simtit in largul lui atat in productiile hollywoodiene - mai ales in franciza "Piratii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco" -, cat si in productii independente, precum "Jurnalul unui iubitor de rom", dar si in colaborarile sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton - "Edward Maini-de-foarfece", "Legenda calaretului fara cap/ Sleepy Hollow", "Mireasa moarta/ Corpse Bride", "Alice in Tara Minunilor" si "Umbre intunecate/ Dark Shadows".

Citeste si:
Anca Neacșu a sărit în apărarea lui Theo Rose în scandalul cu Irina...
Anca Neacșu a sărit în...

Desi a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, Depp nu a reusit pana in prezent sa obtina nicio distinctie din partea Academiei Americane de Film. Totusi, a fost premiat cu un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din "Sweeney Todd - Barbierul diabolic din Fleet Street", in 2008.

Amber Laura Heard este o actrita americana nascuta in 1986, in Austin, Texas. Heard a jucat in filmul nominalizat la Oscar, "North Country" (2005), in care a interpretat o serie de flashback-uri despre personajul jucat de Charlize Theron. Aceasta a mai aparut in "Syrup" (2013), "Drive Angry" (2011) 3D, "The Joneses" (2009), "Never Back Down" (2008), "Alpha Dog" (2006) si "Friday Night Lights" (2004). Pe micul ecran, Heard a debutat in drama "Hidden Palms" (2007), si a avut roluri episodice in serialul "Californication" (2007) si "Criminal Minds" (2005).

Heard traieste in Los Angeles, fiind implicata activ in actiunile organizatiei Amnesty International. In 2015, s-a casatorit cu actorul Johnny Depp.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.