LifeStar 26 Mai 2016 13:16
Johnny Depp si Amber Heard divorteaza dupa doar 15 luni de casnicie, actrita depunanand cererea de divort luni, in care a invocat "diferente ireconciliabile".

Vestea divortului vine la doar cateva zile dupa ce mama actorului american, Betty Sue Palmer, a decedat.

Amber Heard a depus cererea pentru divort luni, mentionand ca intre cei doi exista "diferente ireconciliabile".

Cuplul s-a casatorit anul trecut, in luna februarie, iar actrita americana cere acum suport conjugal. Johnny a raspuns prin intermediul avocatei sale, Laura Wasser, si ii cere judecatorului sa respinga cererea lui Amber pentru suport conjugal.

Potrivit unor surse citate de site-ul TMZ, cei doi nu au semnat un contract prenuptial.

Johnny Depp este considerat unul dintre cei mai importanti actori din generatia sa, alaturi de George Clooney si Brad Pitt. Artist versatil si extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simtit in largul lui atat in productiile hollywoodiene - mai ales in franciza "Piratii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco" -, cat si in productii independente, precum "Jurnalul unui iubitor de rom", dar si in colaborarile sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton - "Edward Maini-de-foarfece", "Legenda calaretului fara cap/ Sleepy Hollow", "Mireasa moarta/ Corpse Bride", "Alice in Tara Minunilor" si "Umbre intunecate/ Dark Shadows".

Desi a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, Depp nu a reusit pana in prezent sa obtina nicio distinctie din partea Academiei Americane de Film. Totusi, a fost premiat cu un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din "Sweeney Todd - Barbierul diabolic din Fleet Street", in 2008.

In curand, actorul in varsta de 52 de ani va putea fi urmarit pe marile ecrane in pelicula "Alice In Tara Oglinzilor/ Alice Through The Looking Glass", noua productie Disney care transcende romanul lui Lewis Carroll intr-o ecranizare a clasicei povesti, adaptate tehnologiei cinematografice revolutionare si publicului de astazi.

Premiera filmului va avea loc pe 27 mai.

Amber Laura Heard este o actrita americana nascuta in 1986, in Austin, Texas. Heard a jucat in filmul nominalizat la Oscar, "North Country" (2005), in care a interpretat o serie de flashback-uri despre personajul jucat de Charlize Theron. Aceasta a mai aparut in "Syrup" (2013), "Drive Angry" (2011) 3D, "The Joneses" (2009), "Never Back Down" (2008), "Alpha Dog" (2006) si "Friday Night Lights" (2004). Pe micul ecran, Heard a debutat in drama "Hidden Palms" (2007), si a avut roluri episodice in serialul "Californication" (2007) si "Criminal Minds" (2005).

Citeste si:
Andra și Cătălin Măruță, 15 ani de căsnicie. Ce mesaj a transmis...
Andra și Cătălin Măruță, 15...

In 2015, s-a casatorit cu actorul Johnny Depp, relateaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.