LifeStar 23 Mai 2016 17:14
Vestile vin de la un director al HBO.

Actorul Kit Harington, interpretul lui Jon Snow, este posibil sa joace intr-un nou serial, "desprins" din "Game of Thrones", in care Snow ar urma sa fie personaj principal, potrivit unor relatari dailystar.co.uk.

"Acum ca Jon Snow s-a intors la viata, va obtine propriul serial?", se intreaba contactmusic.com, citand informatiile obtinute de Daily Star.

Un director al HBO a confirmat ca exista "discutii exploratorii" cu tanarul actor, care au pornit dupa ce Harington a jurat pastrarea secretului cu privire la invierea sa dramatica (inaintea lansarii celui de-al saselea sezon).

"Orice noua productie construita in jurul lui Jon Snow, care este extrem de popular in randul fanilor 'Game of Thrones', ar implica, fara indoiala, alte personaje din distributia serialului", a declarat sursa citata de publicatia Daily Star, adaugand: "Cand se va termina ultimul sezon, anul viitor, atunci va trebui sa ne dam seama pe cine vrem alaturi in noua serie si, bineinteles, care dintre membrii distributiei chiar isi doresc sa faca parte din proiect".

Astfel, potrivit sursei, acest nou serial va fi lansat daca al saptelea sezon al "Game of Thrones", programat pentru anul urmator, va fi ultimul, relateaza MEDIAFAX.

In cazul in care Kit Harington semneaza contractul pentru acest "spin-off" al show-ului HBO, actorul ar putea deveni una dintre cele mai bine platite vedete din istoria televiziunii, contractul aducandu-i peste 684.000 de lire, estimeaza contactmusic.

In cazul realizarii unui show care sa reprezinte o continuare a serialului "Game of Thrones" (chiar daca va fi centrata pe un alt personaj) exista o problema care ramane in picioare – cea a distributiei. Este posibil ca producatorilor sa le fie greu sa convinga alti actori ai acestui serial sa semneze pentru o noua productie, avand in vedere ca multi dintre acestia au inceput sa aiba cariere de succes la Hollywood. Insusi Kit Harington a facut "trecerea" la Hollywood si va juca in "Testament of Youth" si in "Brimstone", cu Dakota Fanning, mai precizeaza contactmusic.

Citeste si:
Jojo, în lacrimi în mediul online. Ce declarații a făcut despre...
Jojo, în lacrimi în mediul...

"Una dintre cele mai complicate situatii in showbiz este sa incerci tii o echipa de distributie impreuna. Si nu exista niciun dubiu ca, atunci cand 'Game of Thrones' se va sfarsi, majoritatea actorilor vor dori proiecte proaspete", a mai spus sursa citata de Daily Star.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.