LifeStar 17 Mai 2016 10:42
Cantareata Sinead O'Connor a fost gasita in viata si este bine, la 32 de ore dupa ce disparuse, anunta Politia din orasul american Chicago, fara a oferi detalii, informeaza The Washinton Post.

"A fost gasita in siguranta, nu mai este considerata disparuta sau in pericol", a comunicat Politia din Wilmette, o suburbie a orasului Chicago. Politia a refuzat sa ofere detalii despre circumstantele gasirii artistei.

Politia din statul american Illinois a anuntat luni ca Sinead O'Connor, de origine irlandeza, a disparut de duminica dimineata, la periferia orasului Chicago. Cantareata a fost gasita la 32 de ore de la disparitie, informeaza MEDIAFAX.

"A fost declansata o alerta de cautare pentru a ne asigura ca persoana este in viata", declara acum cateva ore sergentul Michael Robinson, citat de postul tv KAGS. "O'Connor ar fi plecat din zona Wilmette pentru a se plimba cu bicicleta, duminica la ora 6.00 dimineata; nu a revenit. Am fost anuntati de cineva; nu avem alte informatii", preciza Robinson.

Cantareata de origine irlandeza a plecat duminica dimineata cu bicicleta din localitatea Wilmette, situata la periferia nordica a orasului Chicago. Artista in varsta de 49 de ani nu mai daduse deloc semne de viata de atunci.

In noiembrie 2015, Sinead O'Connor a postat un mesaj prin care anunta ca a luat o supradoza de droguri din cauza "cruzimii" familiei sale.

Sinead O'Connor a devenit un star de renume global in 1990, cu hitul "Nothing Compares 2 U", compus de artistul american Prince, decedat in aprilie. O'Connor a inregistrat 10 albume muzicale solo.

In anul 2012, Sinead O'Connor a suferit o cadere nervoasa si a anulat un turneu international de concerte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.