LifeStar 16 Mai 2016 12:06
Un reprezentant al rockerilor de la Red Hot Chili Peppers a dezvaluit ca din cauza unei gripe intestinale, cantaretul Anthony Kiedis a fost nevoit sa intrerupa un concert sustinut Los Angeles, sambata, acesta fiind transportat de urgenta la spital.

Formatia a trebuit sa se retraga de pe scena Festivalului KROQ Weenie Roast pentru ca Kiedis avea simptome de "dureri abdominale extreme" si a fost dus la spital cu o ambulanta.

Colegii sai de trupa au mers pe scena pentru a anunta ca nu vor mai canta asa cum programsera, iar membrii formatiei Weezer au luat locul celor de la The Chilis pentru a continua concertul.

Basistul Flea a exprimat: "Vom canta in curand, si vom canta pentru voi ca niste animale feroce pline de dragoste".

Trupa a facut public si un anunt prin intermedul site-ului ei web pentru a anunta ca concertul lor de la iHeart Radio, programat pentru 17 mai a fost anulat, explicand ca Anthony Kiedis "a fost spitalizat din cauza complicatiilor provocate de o gripa intestinala", dar ca se asteapta ca acesta sa isi revina complet.

Infiintat in urma cu aproape 30 de ani, de Flea (chitara bass) si Anthony Kiedis (solist), buni prieteni din copilarie, grupul californian Red Hot Chili Peppers a devenit unul dintre numele majore din muzica rock a anilor 1990.

Trupa a lansat pana in prezent 10 albume, debutand cu "The Red Hot Chili Peppers" (1984) si continuand cu "Freaky Styley" (1985), "The Uplift Mofo Party Plan" (1987), "Mother's Milk" (1989), "Blood Sugar Sex Magik" (1991), "One Hot Minute", "Californication" (1999), "By the Way" (2002), "Stadium Arcadium" (2006) si "I'm with You" (2011).

Una dintre cele mai de succes trupe din istoria rock, Red Hot Chili Peppers a vandut mai mult de 70 de milioane de discuri, inclusiv 5 LP-uri premiate de mai multe ori cu discul de platina, si a castigat sapte premii Grammy.

Trupa americana a sustinut un concert si in Romania, pe 31 august 2012, la Arena Nationala din Bucuresti, precizeaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.