LifeStar 15 Mai 2016 12:00
Cunoscutul chef Adrian Hadean, unul dintre cei trei jurati din cadrul show-ului culinar "Masterchef" de la PRO tv, nu va mai continua filmarile pentru cel mai nou sezon al emisiunii

Desi Hadean nu ar fi avut pretentii financiare mai ridicate fata de sezoanele trecute, trustul PRO ar fi refuzat sa ii reinnoiasca contractul din motive financiare. Totodata, se pare ca formatul emisiunii este pentru moment in discutii, fiind posibil ca acesta sa sufere cateva modificari.

Mai mult, conform surselor celor de la ziarulring.ro, unul dintre posibilii inlocuitori ai lui Hadean ar fi nimeni altul decat Razvan Exarhu, a carui participare ar fi fost refuzata la preselectiile initiale.

Debutul in bucataria profesionista l-a facut la varsta de 19 de ani, iar dupa patru ani aparea in prima sa emisiune culinara „Sare si Piper”, urmata de multe alte aparitii televizate. Un an mai tarziu, publica prima carte culinara, iar in 2004 isi deschide primul restaurant. In ultimii 5 ani, a facut o serie de stagii de pregatire profesionala in Romania, Europa (Spania, Franta, Germania) si Asia (Singapore, Malaezia, Thailanda).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.