LifeStar 12 Mai 2016 16:30
Nepotul cantaretului Vali Vijelie, Gabriel Vasile, a fost retinut pentru 24 de ore, joi dupa-amiaza, fiind principalul suspect, alaturi de alti doi barbati, intr-un dosar de tentativa de omor.

Gabriel Vasile, un tanar de 26 de ani din Capitala si unul dintre nepotii cantaretului Vali Vijelie, a fost retinut , joi, pentru 24 de ore de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub acuzatia de tentativa de omor, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX. Potrivit surselor citate, tanarul se afla in acest moment in Centrul de retinere si arest preventiv al Politiei Capitalei.

Decizia a fost luata dupa ce joi dimineata nepotul cantaretului Vali Vijelie a fost ridicat de politisti din locuinta sa. El este suspectat ca in noaptea de luni spre marti, alaturi de alti doi cunoscuti, a batut si a injunghiat un tanar de 25 de ani. Sursele citate sustin ca atacul s-a petrecut in zona unui restraunt din Sectorul 6 al Capitalei, iar victima a ajuns la spital cu rani grave.

La ora transmiterii acestei stiri, la Politia Capitalei, mai sunt la audieri ceilalti doi barbati care fost ridicati pentru presupusa fapta de tentativa de omor, umand ca procurorul de caz sa stabileasca daca va dispune masura retinerii si in cazul lor.

Vineri, nepotul lui Vali Vijelie va fi prezentat instantei cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.