Televiziunea Română (TVR) a fost retrasă dintre membrii EBU (European Broadcasting Union/ Uniunea Europeană de Radio şi Televiziune) din cauza datoriilor acumulate încă din 2007, în valoare totală de 16 milioane de franci elvețieni.

Ovidiu Anton, reprezentantul României la Eurovision Song Contest 2016, anunță, într-o postare pe Facebook, că a primit înștiințarea oficială prin care i se spune că nu va participa la acest concurs din cauza excluderii României din competiție.

"Dragi prieteni,
Am primit si eu intr-un final instiintarea oficiala. Incerc sa zambesc si sa nu ma ia valul insa... e nedrept. Eu raman acelasi, acelasi artist sincer, acelasi luptator care a castigat prin votul juriului si al publicului... dar cu toate astea, paradoxal, trebuie sa ma declar invins... de cine ? de ce ? Corect???... nu stiu cum sa o spun frumos acum asa ca ma abtin", a scris cantaretul pe pagina sa de Facebook.

European Broadcasting Union i-a retras Televiziunii Române calitatea de membru ca urmare a neplății unor datorii în valoare totală de 16 milioane de franci elvețieni. Astfel, TVR nu va mai putea participa la Eurovision Song Contest 2016, care va avea loc în luna mai - se anunță vineri pe site-ul eurovision.tv.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.