Gala premiilor muzicale Billboard va avea loc pe 22 mai, la Arena T-Mobile din Las Vegas, iar gazdele decernarii vor fi Ludacris si Ciara, informeaza hollywoodreporter.com.

The Weeknd, pe numele sau real Abęl Makkonen Tesfaye, are cele mai multe nominalizari la premiile muzicale Billboard din acest an, inregistrand 19 nominalizari la 16 categorii. In urma sa, vine cantaretul canadian Justin Bieber, cu 12 nominalizari la 11 categorii.

De asemenea, Drake si Fetty Wap sunt finalisti cu 11 nominalizari la 10 categorii, iar Taylor Swift si Adele, sunt nominalizate la 8 premii.

Finalistii premiilor muzicale Billboard sunt alesi in functie de interactiunea fanilor cu muzica, incluzand vanzarile de album si cantece digitale, difuzarile la radio, streaming, turneurile mondiale si interactiunile sociale de pe diverse retele de socializare precum Facebook, Twitter, Instagram, Youtube sau Spotify.

Masuratorile sunt efectuate pe tot parcursul anului de Billboard si partenerii sai, Nielsen Music si Next Big Sound, scrie MEDIAFAX.

Premiile sunt acordate in functie de perioada de raportare, incepand cu 23 martie 2015, pana pe data de 17 martie 2016 si topurile Billboard, analizate din 11 aprilie 2015 pana pe 2 aprilie 2016.

Din 1940, topurile Billboard au reprezentat cel mai important ghid de clasare a popularitatii cantecelor si albumelor, reprezentand cea mai importanta masuratoare a succesului unui artist.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.