Mesajul a fost postat de acestia pe o retea de socializare.

Artistul Grigore Lese a acuzat trupa Taxi ca l-a pacalit sa participe la un proiect impotriva Catedralei Neamului, sub paravanul unui cantec despre bisericile din lemn. PR managerul trupei contraataca si face publice mesajul trimis pe mail-ul lui Lese, in care acesta era informat cu privire la textul cantecului si restul participantilor la proiect.

Ultima melodie a trupei Taxi, "Despre smerenie", un manifest impotriva Catedralei Neamului ("Dumnezeu iubeste lemnul si spatiile mici"), a starnit un val de reactii pe retelele de socializare. Mii de distribuiri pe Facebook au fost urmate de numeroase critici pentru trupa si pentru vedetele care apar in videoclip. In urma discutiilor publice, artistului Grigore Lese a declarat ca nu stia ca melodia este un manifest impotriva Catedralei Neamului si ca va cere sa fie scos din videoclip. (Daca nu cunoasteti pe larg subiectul, dati click AICI).

Trupa Taxi raspunde intr-un mesaj publicat pe pagina oficiala de Facebook. "Prin prezenta dorim sa va comunicam faptul ca domnul Grigore Lese a fost informat pe larg despre proiectul trupei Taxi – „Despre smerenie”, inainte de a da curs invitatiei de a filma.

1. In data de 14.03.2016 domnia sa a primit pe email textul piesei si lista participantilor confirmata in acel moment. (foto print screen - mai jos)

2. In data de 22.03.2016 domnul Grigore Lese a venit la studio. Inainte de a-si da acordul final pentru a inregistra, a fost invitat sa asculte piesa si sa urmareasca filmarile realizate pana in acel moment. Dupa ce a ascultat piesa si a vizionat filmarile, domnul Lese a intrat in studio pentru inregistrarile audio si video", se mentioneaza in mesajul semnat de PR managerul Gabriela David.

Postarea de pe facebook are atasate si doua imagini:

Citeste si:
Taximetriștii din Iași vor să scumpească tariful. Care este motivul...
Taximetriștii din Iași vor să...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.