Rapperul Will.i.Am a confirmat ca grupul Black Eyed Peas se va reuni pentru a compune o serie de melodii ce vor figura pe un nou album, dupa ce, in 2011, la un concert din Alton Towers, solista Fergie a anuntat ca trupa se destrama.

Trupa Black Eyed Peas a lansat un ultim album, "The Beginning", in 2010. La scurt timp, in 2011, au anuntat pe scena, in fata miilor de fani ca se despart. Acum rapperul Rapperul Will.i.Am a confirmat ca grupul Black Eyed Peas se va reuni pentru a inregistra un nou album.

William James Adams, Jr., cunoscut sub numele de scena Will.i.am, este membru al celebrei trupe de hip hop The Black Eyed Peas, avand si o bogata cariera solo ca muzician si producator muzical, informeaza MEDIAFAX.

Impreuna cu Apl.De.Ap, Taboo si Fergie, Will.i.am formeaza trupa The Black Eyed Peas, fondata in 1995. Melodiile lor sunt cunoscute in intrega lume, iar cei patru reusesc de fiecare data sa se pozitioneze pe locuri fruntase in topurile muzicale internationale. "My humps", "Boom Boom Pow", "I Gotta Feeling", "Meet me half Way", "Just can't get enough", "Don't stop the party", "Where is the Love", "Shut up", "Hey Mama", "Don' phunk with my heart" sunt doar cateva din piesele care le-au adus succesul in intreaga lume, numeroase premii Grammy si prima pozitie in clasamentul Billboard Hot 100.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.