Vaduva lui Paul Walker, actorul american care a murit in urma unui accident in masina sa Porsche Carrera GT, in 2013, a primit o lovitura dura din partea judecatorului din California care a decis ca firma Porsche nu este responsabila pentru incidentul mortal, informeaza contactmusic.com.

Luni, un judecatorul federal a decis ca masina companiei nu este responsabila de moartea lui Roger Rodas si a actorului filmului 'Fast & Furious' / 'Furios si iute' Paul Walker, dupa ce Kristine Rodas nu a furnizat probe competente sugerand ca tragedia a fost cauzata de lipsa unei custi de siguranta si a motorului pe ardere interna, precum si din cauza unei suspensii defecte.

Kristine Rodas a intentat procesul dupa ce ambii barbati si-au pierdut viata cand modelul Porsche Carrera GT pe care il conduceau a intrat in mai multi copaci si intr-un stalp de tensiune din Santa Clarita in urma cu mai mult de doi ani, cu o viteza de cel putin 128 de km pe ora. Moartea lui Paul Walker a fost cauzata de ranile provocate de impact si de focul care a cuprins masina, scrie MEDIAFAX.

Cu toate acestea, verdictul nu va afecta un proces separat intentat Porsche AG, Porsche Cars North America si Porsche Beverly Hills de catre fiica lui Walker, Meadow Walker, potrivit avocatului acesteia, Jeff Milam. 'Meadow va continua lupta menita sa demonstreze faptul ca Porsche vinde un produs defect care omoara.', a declarat acesta.

Intregul proces intentat in 2015 detaliaza ca vehiculului i-au lipsit 'masurile de siguranta...care ar fi putut preveni accidentul', precizand ca - cel putin - i-ar fi putut permite actorului in varsta de 40 de ani sa supravietuiasca. Investigatiile au reliefat ca nu au existat defectiuni tehnice ale masinii care ar fi putut duce la pierderea controlului sau.

In afara de Meadow Walker, din familia actorului Paul Walker mai fac parte fratii sai Caleb si Cody care au ajutat la finalizarea ultimului film la care juca actorul, blockbuster-ul de actiune 'Furious 7'/ 'Furios si iute 7'.

Decesul lui Paul Walker, la varsta de 40 de ani, a determinat o stopare temporara a filmarilor pentru "Furios si iute 7", cel mai recent film din aceasta franciza de actiune, inspirata din universul curselor ilegale de automobile sport si care l-a transformat pe actorul american intr-un star international.

Filmul a fost in cele din urma finalizat prin intermediul unor programe computerizate de grafica faciala si cu ajutorul celor doi frati mai tineri ai actorului Paul Walker - Caleb si Cody.

In aprilie, al saptelea lungmetraj din franciza de actiune "Furios si iute" a intrat in Topul 10 al celor mai profitabile filme din istoria cinematografiei, dupa ce a obtinut incasari de peste 1,15 miliarde de dolari pe plan mondial.

Citeste si:
Conceptul Porsche Mission X: ar putea anunța un viitor hypercar...
Conceptul Porsche Mission X:...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.