The Hollywood Vampires, super-grupul care a facut senzatie la Premiile Grammy 2016, format din actorul Johnny Depp, rockerul Alice Cooper si chitaristul trupei Aerosmith, Joe Perry, va canta, in premiera pentru Romania, pe 6 iunie, la pavilionul Romexpo din Bucuresti.

"Vampirii de la Hollywood", trupa rock formata din excentrica vedeta a filmului "Piratii din Caraibe/ Pirates of the Caribbean" - Johnny Depp, controversatul star rock Alice Cooper si chitaristul formatiei Aerosmith, Joe Perry, vin pentru prima data in Romania, potrivit unui comunicat Phoenix Entertainment remis MEDIAFAX.

Admiratoarele lui Johnny Depp vor avea ocazia sa-l vada pe actor in rolul de "rock superstar", fluturandu-si pletele pe scena si stapanind chitara ca un zeu al muzicii.

Aceasta "fantezie" va fi pusa in scena, devenind realitate, in data de 6 iunie in Bucuresti, la Romexpo, cand super-grupul The Hollywood Vampires promite un show exploziv in premiera in "Tara lui Dracula".

The Hollywood Vampires, formatia in care s-au perindat nume grele ale rock-ului, a fost infiintat de catre legendarul Alice Cooper in 1970.

Grupul The Hollywood Vampires, in aceasta componenta, a fost infiintat in 2015, cand Alice Cooper i-a cooptat pe Johnny Depp si Joe Perry (Aerosmith) pentru a sustine un concert la Festivalul Rock in Rio, din Brazilia.

Dupa succesul rasunator, acestia au decis sa porneasca in turneu incepand cu data de 24 mai 2016.

Alice Cooper a decis ca noul super-grup sa poarte acelasi nume, Hollywood Vampires, cu trupa infiintata de el in anii 1970 alaturi de alti rockeri celebri, mari consumatori de alcool la acea vreme, precum John Lennon, Ringo Starr, Bernie Taupiun, Harry Nilsson, Micky Dolenz si Keith Moon.

Actorul Johnny Depp este si un chitarist foarte talentat, care a cantat si a inregistrat mai multe piese alaturi de muzicieni si trupe rock de prim rang, precum Oasis, Bob Dylan si Marilyn Manson. A colaborat si cu Ryan Adams, cu care a lansat in februarie 2015 un nou single, intitulat "No Shadow".

Citeste si:
Richard Browning, inventatorul costumului de zbor individual, vine...
Richard Browning,...

De la primul sau album solo, din 1975, "Welcome to My Nightmare", pana la albume precum "The Last Temptation", din 1994, si "Brutal Planet", din 2000, albumele-concept au fost specialitatea lui Alice Cooper. Unul dintre cele mai recente albume de studio, "Along Came a Spider" (2008), este istoria unui ucigas in serie - o panza de intrigi, infasurata in jurul unui hard-rock de calibru greu.

Coprodus de Alice Cooper impreuna cu echipa Dany Saber (Black Grape, Rolling Stones, Ozzy Osbourne, David Bowie) si Greg Hampton (Bootsy Collins, Buckethead), albumul include piese precum "I Know Where You Live" si "Vengeance Is Mine", ce evoca imnuri clasice din portofoliul lui Cooper - "Is it My Body" si "Under My Wheels".

Biletele au fost puse in vanzare pe 30 martie in reteaua Eventim si online, pe www.eventim.ro.

Citeste si:
Johnny Depp, din nou imaginea parfumului Sauvage de la Dior după...
Johnny Depp, din nou imaginea...

Acestea pot fi achizitionate la pret promotional (Early Bird), dar sunt disponibile in numar limitat: Diamond Circle - 439 de lei, Golden Circle - 249 de lei, Normal Circle - 149 de lei.

Dupa epuizarea acestea, preturile vor fi urmatoarele: 459 de lei pentru categoria Diamond Circle, 279 de lei - Golden Circle si 169 de lei - Normal Circle.

Concertul este organizat de Phoenix Entertainment.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.