Printul William si Kate Middleton vor merge la mausoleul de fildes si marmura alba luna viitoare, dupa mai bine de doua decade de la vizita simbolica a printesei Diana in India, cand a fost fotografiata singura in fata cladirii Taj Mahal, potrivit Reuters.

Imaginea in care printesa Diana, cu chipul palit si vizibil deznadajduita, e asezata pe o banca in fata monumentului funerar Taj Mahal, in timpul unei calatorii solitare in India, a facut senzatie pe copertele revistelor din lumea larga, in 1992.

Jurnalistii carcotasi au interpretat fotografia drept imagine cheie pentru stadiul ireparabil al mariajului printesei Diana cu printul Charles.

Diana si Charles au divortat in 1996, dupa 15 ani de casatorie, cu un an inaintea mortii subite a printesei Diana, intr-un accident de masina petrecut in Paris.

Printul Charles a evitat sa mai viziteze mausoleul Taj Mahal in urmatoarele calatorii in India, dar William, ducele de Cambridge si Kate Middleton "asteapta cu ardoare vizita la Taj Mahal", din timpul calatoriei lor oficiale in India si Bhutan, in care vor pleca pe 10 aprilie, transmite un purtator de cuvant al printului William marti.

"Ducele de Cambridge e la curent cu marea stima ce-i este purtata mamei sale, Diana, in India, si apreciaza valoarea iconica pe care fotografiile cu mama sa la Taj Mahal le-au capatat", a adaugat purtatorul de cuvant.

"La douazeci si patru de ani dupa vizita mamei sale la Taj Mahal, ducele si ducesa de Cambridge vor sa vada frumusetea locasului inchinat iubitii si sa-si faureasca amintiri noi din acel loc simbolic.", a mai spus purtatorul de cuvant al printului William.

Pe 29 aprilie 2011, casatoria grandioasa a printului William cu Catherine Middleton, celebrata la Catedrala Westminster din Londra, s-a derulat in fata numeroaselor camere de filmat, lumea intreaga fiind fascinata de acest cuplu tanar care intruchipeaza fata moderna a celei mai celebre familii regale, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.