90 de persoane vor fi audiate astazi la DIICOT Prahova intr-un dosar de trafic de droguri de mare risc.

Solistul trupei Parazitii, Catalin Stefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo, a fost ridicat, miercuri dimineata, de mascati si dus la audieri la DIICOT Ploiesti intr-un dosar de trafic de droguri. Solistul a fost adus cu mandat in jurul pranzului la sediu DIICOT

UPDATE 12:10

Anchetatorii au efectuat la locuinta lui Cheloo din Breaza o perchezitie miercuri dimineata, aparand speculatii cum la adresa unde locuieste solistul trupei Parazitii s-ar fi gasit o cantitate de 500 de grame de cannabis. Un politist a infirmat acesta informatie reporterilor prezenti la fata locului, chiar in momentul in care Catalin Stefan Ion intra in sediul DIICOT pentru audieri. "(Reporter: Ce cantitate ati gasit la el si ce droguri?) Cannabis, o cantitate relativ mica, nu o cantitate de sute de grame, cum s-a vehiculat”, a declarat politistul care a luat parte la perchezitii.



Rapperul este vizat intr-un dosar de trafic de droguri, el urmand sa fie audiat, miercuri, alaturi de circa 90 de persoane, 80 de consumatori de droguri si 10 persoane suspectate de trafic de droguri, la DIICOT Ploiesti, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Pana la ora transmiterii acestei stiri, la sediul DIICOT Ploiesti au fost aduse zece persoane.

Procurorii au facut perchezitii miercuri dimineata la domiciliul lui Catalin Stefan Ion, cunoscut drept Cheloo, informeaza Digi24.ro. La locuinta acestuia au fost gasite cateva grame de droguri pentru consum, potrivit unor surse judiciare, citate de adevarul.ro.

Cheloo a pus bazele trupei Parazitii Cheloo este unul dintre cei mai vechi cantareti de muzica hip-hop din Romania, el punand bazele trupei Parazitii in martie 1994.

In luna mai a aceluiasi an avea sa-l intalneasca pe Bogdan Ionut Pastaca, cunoscut si ca Ombladon, cu care avea sa scoata prima lor piesa „In Jur“, pe 13 septembrie 1994. Primul concert al trupei a avut loc pe 14 martie 1994, la Balul Bobocilor de la Liceul „Spiru Haret“, din Capitala.

Stire in curs de actualizare

Citeste si:
Clopote inteligente de zeci de mii de euro la o biserică din Prahova
Clopote inteligente de zeci...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.