Jeffrey Wenninger, fostul bodyguard al starului britanic, a declarat ca...

Jeffrey Wenninger, fosta garda de corp din suita lui Elton John, il acuza pe pop star de hartuire sexuala. Conform depozitiei sale, despre care scrie publicatia online TMZ, cantaretul a incercat in trei ocazii diferite sa-l atinga. Faptele relatate de bodyguardul lui Elton se petreceau in 2014. Victima ar fi povestit politistilor ca Elton John "si-a strecurat mana in pantalonii sai, cautand sa-i atinga sexul si ca si-a lasat degetele sa alunece intre fesele" barbatului. Alta data, spune Wenninger, l-a ciupit de sfarcuri si i-a spus: "Sunt beton!"

Jeffrey Wenninger spune ca a reactionat violent la avansurile vulgare ale starului, prin gesturi si cuvinte. Totusi, Elton nu s-a oprit din hartuire si l-a haituit cu aluzii erotice pana cand Jeffrey si-a dat demisia din "alaiul" cantaretului britanic.

Elton n-a reactionat la acuzatiile ce i se aduc pana in acest moment.

Elton John s-a declarat bisexual in 1976, la inceputul carierei sale, intr-o perioada in care astfel de recunoasteri ale orientarii sexuale erau rare. In 1984, cantaretul s-a casatorit cu o femeie, dar a divortat patru ani mai tarziu. Ulterior si-a facut publica homosexualitatea si a devenit un aparator al drepturilor homosexualilor si un luptator contra SIDA.

Muzicianul si sotul sau, David Furnish, au doi fii nascuti de mame-surogat, Zachary, in varsta de cinci ani, si Elijah, de doi ani.

Intr-o cariera de aproape cinci decenii, Elton John a reusit sa vanda peste 250 de milioane de albume in toata lumea si a avut peste 50 de hituri Top 40, devenind unul dintre cei mai de succes cantareti ai tuturor timpurilor. Elton John a fost unul dintre cele mai importante nume ale muzicii in anii '70, cu sapte albume consecutive No. 1 in Statele Unite si sase single-uri No. 1. Succesul sau a avut un impact puternic in muzica pop si a condus la cresterea popularitatii pianului in rock'n'roll.

Citeste si:
Avertismentul lui Elton John post-Brexit
Elton John avertizează în...

El continua sa fie un simbol al vietii publice si a fost foarte implicat in lupta anti-SIDA, dupa sfarsitul anilor '80. A intrat in Rock and Roll Hall of Fame in 1994 si a fost numit cavaler in 1998, informeaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.