Elton John va canta pe viitorul albumul al formatiei Red Hot Chili Peppers.

Nu este prima data cand Elton John a fost o sursa de inspiratie pentru rockerii de la Red Hot Chili Peppers. Un cover dupa hitul "Tiny Dancer" a aparut pe albumul din 1998 de la Red Hot Chili Peppers, compus in intregime din cover-uri.

"The Chilis au fost mereu foarte mari fani ai lui Elton - au trecut cinci ani de la ultimul lor album, asa ca sunt foarte entuziasmati ca revin cu o piesa exploziva alaturi de Elton", a declarat o sursa apropiata starurilor pentru Daily Mirror.

Intr-o cariera de aproape cinci decenii, Elton John a reusit sa vanda peste 250 de milioane de albume in toata lumea si a avut peste 50 de hituri Top 40, devenind unul dintre cei mai de succes cantareti ai tuturor timpurilor. Succesul sau a avut un impact puternic in muzica pop si a condus la cresterea popularitatii pianului in rock'n'roll. El continua sa fie un simbol al vietii publice si a fost foarte implicat in lupta anti-SIDA dupa sfarsitul anilor '80. A intrat in Rock and Roll Hall of Fame in 1994 si a primit titlul de cavaler al Imperiului Britanic in 1998.

Infiintat in urma cu aproape 30 de ani, de Flea (chitara bass) si Anthony Kiedis (solist), buni prieteni din copilarie, grupul californian Red Hot Chili Peppers a devenit unul dintre numele majore din muzica rock a anilor 1990.

Trupa a lansat pana in prezent 10 albume, debutand cu "The Red Hot Chili Peppers" (1984) si continuand cu "Freaky Styley" (1985), "The Uplift Mofo Party Plan" (1987), "Mother's Milk" (1989), "Blood Sugar Sex Magik" (1991), "One Hot Minute", "Californication" (1999), "By the Way" (2002), "Stadium Arcadium" (2006) si "I'm with You" (2011).

Una dintre cele mai de succes trupe din istoria rock, Red Hot Chili Peppers a vandut mai mult de 70 de milioane de discuri, inclusiv 5 LP-uri premiate de mai multe ori cu discul de platina, si a castigat sapte premii Grammy, relateaza MEDIAFAX.

Citeste si:
Astrologia ta personală: Descoperă căile cosmice către succes și...
Astrologia ta personală:...

Trupa americana a sustinut un concert si in Romania, pe 31 august 2012, la Arena Nationala din Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.