Rezultatele autopsiei lui Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, care a murit pe 26 iulie, la 22 de ani, vor fi facute publice in urma unei hotarari a instantei statului Georgia, care a decis ca raportul medico-legal sa fie desecretizat, informeaza Reuters.

Bobbi Kristina Brown a decedat la virsta de 22 de ani, in iulie 2015, dupa ce s-a aflat timp de 6 luni de zile in coma. Aceasta a fost gasita inconstienta si fara semne vitale in cada din casa sa din Atlanta, in ianuarie 2015.

Departamentul de medicina legala din Fulton County a declarat ca asteapta hotararea judecatorului si ca nu va face publice detalii privind autopsia inaintea zilei de vineri.

Procuratura a fost impotriva ideii de a face publice datele autopsiei, precizand ca acest lucru ar compromite ancheta in curs care investigheaza imprejurarile mortii fiicei celebrei cantarete.

"Credem ca exista motive valide pentru a nu face acest lucru", a declarat procurorul districtual din Fulton County Paul Howard Jr, precizand ca departamentul pe care il conduce va respecta decizia instantei.

In luna august, la sesizarea administratorului averii lui Bobbi Kristina Brown, a fost deschis un dosar de omor prin imprudenta in care Nick Gordon, iubitul acesteia, a fost acuzat ca i-ar fi cauzat moartea tinerei. Administratorul averii fiicei cantaretei americane a fost de parere ca la acea data ca Nick Gordon i-a provocat leziuni cerebrale ireversibile tinerei. Un purtator de cuvant al lui Gordon a numit insa acest proces ca fiind "calomnios si fara temei".

Un judecator al Curtii Supreme din Fulton, Henry Newkirk, a declarat pentru Reuters ca a desecretizat rezultatele autopsiei, joi, la cererea postului TV din Atlanta WXIA, scrie MEDIAFAX.

Bobbi Kristina Brown era o tanara cantareata aspiranta si singurul copil al lui Whitney Houston. Moartea sa a survenit la 3 ani dupa ce Whitney Houston s-a inecat intr-o cada de baie dintr-un hotel din Beverly Hills. Potrivit autoritatilor, abuzul de cocaina si boala de inima au contribuit la moartea cantaretei in 2012, pe cand avea 48 de ani.

Fiica lui Whitney Houston a inceput sa cante alaturi de mama ei celebra inca din 1999, cu ocazia single-ului "My Love is Your Love". In 2003, Bobbi Kristina si mama ei au inregistrat un alt duet, "Little Drummer Boy", pentru un album de Craciun.

Tatal ei este Bobby Brown, un artist rap si R&B recompensat cu Grammy, care si-a inceput cariera in calitate de solist al grupului New Edition.

Citeste si:
Rezultate BAC 2023. Au fost publicate notele la Bacalaureat 2023 pe...
Rezultate BAC 2023. Au fost...

Whitney Houston si Bobby Brown au avut o casnicie turbulenta, marcata de numeroase internari in clinici de dezintoxicare. Cei doi artisti au divortat in momentul in care fiica lor avea varsta de 14 ani. Whitney Houston a spus ca mariajul ei de 15 ani cu Bobby Brown, care s-a incheiat in 2007, a fost "alimentat de droguri si alcool".

Relatia lor turbulenta si comportamentele lor adeseori haotice au fost prezentate pe larg intr-un reality show TV intitulat "Being Bobby Brown".

Dupa moartea mamei sale, Bobbi Kristina a fost spitalizata de doua ori, din cauza unor crize de anxietate.

In 2012, Bobbi Kristina a fost acuzata in presa americana ca ar consuma substante ilegale, dupa aparitiile sale controversate in cateva episoade ale reality show-ului "The Houstons: On Our Own", produs si difuzat de televiziunea Lifetime, care a prezentat viata familiei Houston dupa decesul celebrei cantarete. In acelasi an, Bobbi Kristina a avut o aparitie in calitate de invitat special in "For Better or Worse", un serial TV despre viata cuplurilor casatorite.

Citeste si:
A fost publicata autopsia canteretei Whitney Houston, la 8 ani de la m
A fost publicata autopsia...

Bobbi Kristina Brown a fost inmormantata alaturi de mama ei, Whitney Houston, in cimitirul Fairview din Westfield, New Jersey, pe 3 august 2015.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.