Membrii formatiei rock britanice Iron Maiden vor participa la festivalul "Rock im Revier Festival" din Germania, dar au trebuit sa-si regandeasca planurile de calatorie, deoarece avionul lor este prea mare pentru a ateriza pe aeroportului din Dortmund.

Avionul personal Ed Force One detinut de trupa britanica de rock Iron Maiden trebuia sa aterizeze in Dortmund la sfarsitul lunii mai, pentru concertul pe care trupa trebuia sa-l sustina in cadrul festivalului "Rock im Revier".

Avionul 747-400 este, insa, prea solid pentru aterizarea pe pistele aeroportului din Dortmund, informeaza publicatia germana Spiegel.

Solistul trupei Iron Maiden, Bruce Dickinson, care a pilotat in trecut avionul personal al formatiei, alaturi de colegii sai de trupa, vor ateriza in Düsseldorf cu o zi inaintea programului intial si vor lua un autobuz pana la Dortmund, unde se va desfasura concertul. Iron Maiden, Anthrax si Slayer vor urca pe scena festivalului de rock "Rock im Revier" ce va incepe pe 26 mai.

Pe de alta parte, rockerii de la Iron Maiden au reconfigurat recent structura avionului personal Ed Force One, pentru a largi spatiul de depozitare a incarcaturii pentru zbor, scrie MEDIAFAX.

"Cel mai mare avantaj atunci cand calatoresti intr-un avion 747 este ca, datorita dimensiunii sale colosale si a spatiului de depozitare a incarcaturii putem sa ne transportam cu usurinta echipamentul de scena si celelate lucruri indispensabile unui concert, fara sa modificam foarte mult ambarcatiunea din punct de vedere structural, asa cum se intampla pe vremea cand zburam cu un model 757", a marturisit solistul de la Iron Maiden, Bruce Dickinson.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.