Pamela Anderson a declinat rolul oferit pentru lungmetrajul "Salvamarii/ Baywatch", o revenire a serialului care a consacrat-o.

Pamela Anderson a refuzat din cauza faptului ca nu i-a placut intriga productiei, dar ia in considerare acceptarea unei noi oferte, daca i se va face.

Actrita, care a fost propulsata de serialul realizat la sfarsitul anilor 1980, a dezvaluit ca i-a fost oferit un rol in relansarea "Salvamarii/ Baywatch", in care vor juca si actorii Dwayne Johnson si Zac Efron. Ea a marturisit recent ca nu i-a placut subiectul filmului, conform contactmusic.com.

Vedeta a marturisit ca inca ia in considerare o intoarcere in film, cu conditia ca rolul care i se va oferi sa fie diferit de oferta initiala, potrivit declaratiilor facute pentru emisiunea de stiri de divertisment "Entertainment Tonight Canada", difuzata de televiziunea Global din Toronto.

"Am refuzat ceea ce mi-au oferit acum, dar nu am declinat in totalitate ideea de a juca in acest film. Sa vedem ce va urma", a spus Pamela.

Actrita a mentionat ca "Baywatch" a avut un rol important in viata ei si ca este impresionata de faptul ca realizatorii lungmetrajului, un omagiu adus serialului, isi doresc atat de mult ca ea sa faca parte din proiect.

Pe de alta parte, Anderson nu a putut sa dezvaluie informatii suplimentare despre noul film, adaugand ca nu a citit in detaliu scenariul. Deocamdata, nu exista informatii despre participarea sau nu in relansarea "Baywatch", in varianta de lungmetraj, a fostilor colegi de platou ai Pamelei - David Hasselhoff, Gena Lee Nolin sau Alexandra Paul, scrie MEDIAFAX.

In orice caz, daca vedeta decide sa se intoarca pe plaja pentru filmari, va avea nevoie de un nou costum de baie rosu, avand in vedere ca a scos la licitatie costumul pe care l-a purtat in serial. Actrita in varsta de 48 de ani a afirmat ca acel costum de baie inca ii vine bine.

Citeste si:
Pamela Anderson divorțează de cel de-al cincilea soț, după 13 luni...
Pamela Anderson divorțează de...

Pamela Anderson este actrita si fotomodel, fiind cunoscuta in special pentru rolurile din serialele de televiziune "Mesterul casei", "Salvamarii/ Baywatch" si "V.I.P.". Cariera ei a urmat o curba ascendenta dupa ce a fost desemnata playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy. De altfel, Pamela Anderson este modelul care a avut cele mai multe aparitii pe coperta celebrei reviste americane pentru adulti (14).

Pamela Anderson are doi fii - Brandon, in varsta de 19 ani, si Dylan, in varsta de 17 ani - cu primul ei sot, rockerul Tommy Lee. Vedeta nord-americana a fost casatorita si cu Kid Rock.

Pamela Anderson este de foarte mult timp o sustinatoare a mai multor organizatii caritabile, a unor fundatii ecologiste si a unor asociatii de protejare a animalelor salbatice, precum Oameni pentru Tratarea in mod Etic a Animalelor (PETA).

Citeste si:
Weekend in Bucuresti: festival de urbanism si premiere cinematografice
Weekend in Bucuresti:...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.