Vaduva celebrului cantaret John Lennon, Yoko Ono, care a fost spitalizata, vineri, la New York, dupa ce a acuzat probleme de sanatate asemanatoare celor cauzate de gripa, a fost externata, potrivit purtatorului de cuvant al artistei, Elliot Mintz.
Elliot Mintz a spus ca internarea lui Yoko Ono a fost o "masura de precautie" luata de medici, precizand totodata ca artista a primit tratament pentru gripa. "Este acasa si se reface dupa ce a fost diagnosticata cu gripa", a mai spus Elliot Mintz.

Pe de alta parte, Elliot Mintz a negat, vineri, relatarile aparute in presa americana, potrivit carora Yoko Ono, in varsta de 83 de ani, ar fi suferit un accident vascular cerebral sau un infarct, potrivit MEDIAFAX.

Yoko Ono, care are o cariera artistica de peste cinci decenii, a fost omagiata anul trecut de Museum of Modern Art (MoMA) din New York prin intermediul unei expozitii speciale in care au fost prezentate lucrarile sale de debut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.