Yoko Ono, vaduva celebrului cantaret John Lennon, a fost internata, vineri, intr-un spital din New York, dupa ce a acuzat probleme de sanatate asemanatoare celor cauzate de gripa, potrivit purtatorului de cuvant al artistei, Elliot Mintz.

Elliot Mintz a negat relatarile aparute in presa americana, potrivit carora Yoko Ono, in varsta de 83 de ani, ar fi suferit un accident vascular cerebral sau un infarct. Totodata, Elliot Mintz a spus ca internarea lui Yoko Ono a fost o "masura de precautie" luata de medici, iar artista ar putea fi externata in cursul zilei de sambata, informeaza MEDIAFAX.

Yoko Ono, care are o cariera artistica de peste cinci decenii, a fost omagiata anul trecut de Museum of Modern Art (MoMA) din New York prin intermediul unei expozitii speciale in care au fost prezentate lucrarile sale de debut. Celebrul solist al trupei The Beatles, asasinat in 1980, spunea ca Yoko Ono este "cea mai celebra dintre artistii necunoscuti", intrucat realizarile lor artistice de cuplu, precum celebrele "bed-in" pentru pacea mondiala, au eclipsat adeseori operele personale ale artistei.

Yoko Ono si John Lennon s-au casatorit pe 20 martie 1969, iar fiul acestora, Sean, s-a nascut in anul 1975. Lennon a fost inpuscat mortal pe 8 decembrie 1980, in fata cladirii Dakota din apropierea Central Park din New York.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.