Actorii Penelope Cruz si Ben Stiller, colegi de platou in filmul "Zoolander 2", au raspuns in emisiunea "Watch What Happens Live on Wednesday", unor intrebarilor indiscrete, facand dezvaluiri despre filmele in care au jucat, dar si despre viata personala, potrivit contactmusic.com.

Penelope Cruz a refuzat sa precizeze care dintre fostele sale colege de platou a sarutat cel mai bine in filmele in care au jucat impreuna.

Intrebata in timpul emisiunii din SUA "Watch What Happens Live on Wednesday", la care a fost prezenta miercuri, 17 februarie, daca Scarlett Johansson saruta mai bine decat Charlize Theron, actrita spaniola a vorbit cu precautie. Penelope Cruz, in varsta de 41 de ani, a sarutat-o pe actrita americana Scarlett Johansson in filmul "Vicky Cristina Barcelona" din 2008, iar pe Charlize in pelicula din 2004, "Head In The Clouds".

Intrebata de Andy Cohen, moderatorul emisiunii, care dintre cele doua a sarutat mai bine, actrita a raspuns prudenta: "Trebuie sa marturisesc ca amandoua. Imi pare rau. Cum poti alege?!"

"E placut sa saruti o femeie?", a mai intrebat-o Andy. "N-a fost rau", a venit replica actritei spaniole, care are impreuna cu Javier Bardem doi copii.

Ben Stiller, colegul de platou al lui Cruz din filmul "Zoolander 2", nu a putut nici el sa se eschiveze intrebarilor indiscrete ale lui Andy Cohen. Ben Stiller a dezvaluit astfel cum a cunoscut-o pe sotia sa Christine Taylor pe platoul unui serial TV nereusit.

"Regizam episodul-pilot al unui serial TV cu Jack Black si Owen Wilson care intepretau rolul unei motociclete vorbitoare. Am distribut-o pe Christine in rolul de seriful sexy al orasului, cu care Jack are o aventura. A fost o nebunie", a povestit Stiller.

Desi serialul respectiv a fost un esec, relatia romantica dintre cei doi a inflorit, fericitul cuplu casatorindu-se in anul 2000.

"Era atat de amuzanta, iar apoi ne-am casatorit rapid", a declarat actorul american.

Ben Stiller, care are 50 de ani, s-a rusinat cand gazda emisiunii, Andy Cohen, l-a intrebat despre recenta dezvaluire a starului TV Brandi Glanville, conform careia cei doi ar fi avut o relatie romantica inainte de o cunoaste pe Christine Taylor, in varsta de 44 de ani.

Citeste si:
Andreea Tonciu, dezvăluiri șocante. Și-a împins prietena de la etaj
Andreea Tonciu, dezvăluiri...

"A fost o interactiune scurta si amuzanta", a declarat Stiller despre legatura sa cu starul de televiziune din seria de tip reality show "Real Housewives of Beverly Hills".

"Nu as caracteriza-o drept relatie. Au fost o serie de intalniri amuzante. Si nici nu stiu daca sotia mea cunostea acest lucru", a adaugat Stiller.

Ben Stiller a oferit raspunsuri diplomate si intrebarii cum s-a simtit cand a lucrat cu Barbra Streisand in comedia din 2004 "Meet The Fockers". "Am adorat sa lucrez cu Barbara. Nu a fost nimic deranjant in activitatea cu ea", a explicat actorul.

De asemenea, Ben Stiller a declarat ca starul pop Justin Bieber a fost "foarte profesionist" in timpul fimarii scurtei sale scene din filmul "Zoolander 2". "Stiu ca se spun multe despre Justin Bieber in ultimul timp, dar cred ca a facut un efort vizibil pentru a fi dedicat in ceea ce facea. A tratat cu seriozitate lucrurile si a fost punctual", a mai dezvaluit Stiller.

Citeste si:
10+ tinute de efect, etalate cu incredere de Penelope Cruz
10+ tinute de efect, etalate...

In "Zoolander 2", a doua parte a filmului "Zoolander", comedie-cult a anilor 2000, actorii principali sunt Ben Stiller si Owen Wilson, care joaca rolurile unor fotomodele masculine, insa in pelicula apare si actrita Penelope Cruz. Kim Kardashian alaturi de sotul sau, rapperul Kanye West, dar si alte celebritati printre care Justin Bieber, Katy Perry, Miley Cyrus, Ariana Grande si Demi Lovato joaca roluri episodice.

Filmul "Zoolander 2", in regia lui Ben Stiller, a fost lansat pe marile ecrane din Romania pe 12 februarie, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.