Rihanna si-a anulat show-ul pe care urma sa-l sustina la gala de decernare a premiilor Grammy, dupa ce a fost diagnosticata cu o infectie in gat, medicii recomandandu-i o pauza vocala de 48 de ore, pentru a preveni aparitia unei hemoragii a corzilor vocale, informeaza Reuters.

Rihanna trebuia sa cante pe scena Grammy melodia "Kiss It Better", de pe cel mai recent album al sau, "Anti", lansat in ianuarie. Dupa examinarea medicala, ulterioara repetitiei de luni dimineata, specialistii au decis ca Rihanna ar trebui sa anuleze show-ul, pentru ca risca o hemoragie a corzilor vocale, a anuntat un reprezentant al cantaretei intr-o declaratie pe care a citit-o organizatorilor galei Grammy in culise.

De asemenea, artista hip-hop Lauryn Hill a fost absenta fara explicatii suplimentare de la spectacolul pe care urma sa-l sustina la gala de decernare a premiilor Grammy, care s-a desfasurat, luni seara, la Los Angeles, unde anuntase neoficial ca va canta in duet alaturi de vedeta R&B The Weeknd. Neil Portnow, presedintele Recording Academy a insistat, intr-o declaratie, ca Lauryn Hill a participat la o repetitie cu costume alaturi de The Weeknd, luni, inainte de gala.

Pe de alta parte, un reprezentat al lui Lauryn Hill a declarat pentru revista Billboard ca fosta membra a trupei Fugees "n-a confirmat niciodata ca va aparea pe scena Grammy, iar organizatorii n-ar fi trebuit sa faca reclama acestei aparitii neoficilizate, iar duetul cu The Weeknd a fost anuntat prematur si fara aprobarea artistei".

Cantaretul hip-hop Kendrick Lamar a fost marele invingator al celei de-a 58-a editii a galei Grammy, castigand printre altele trofeele la categoriile cantecul anului si discul anului, iar cantareata pop-country Taylor Swift a primit premiul pentru albumul anului, scrie MEDIAFAX.

Rihanna si-a lansat primul album discografic in 2005, iar primul ei single care a ajuns pe primul loc in topul Billboard a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima pozitie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" si "Disturbia". Inainte de "Loud", din 2010, cantareata a lansat albumul "Rated R", in noiembrie 2009. Cele mai recente albume ale sale sunt "Talk That Talk" (2011) si "Unapologetic" (2012). Cel de-al optulea album de studio al artistei nascute in Barbados se numeste "Anti" si a fost lansat de Roc Nation. Albumele sale s-au vandut in peste 150 de milioane de exemplare la nivel mondial, iar cantareata a fost recompensata cu opt premii Grammy.

Citeste si:
Rihanna a devenit cea mai tânără miliardară din SUA
Rihanna a devenit cea mai...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.