Fiul cantaretului David Bowie, regizorul Duncan Jones, a anuntat miercuri ca va deveni tata pentru prima data, bebelusul urmand sa fie primul nepot al legendarului artist britanic, care a decedat pe 10 ianuarie, informeaza contactmusic.com.

Anuntul a fost facut de Duncan prin intermediul unui mesaj publicat pe platforma Twitter, miercuri, la o luna dupa moartea lui David Bowie.

Duncan a distribuit o ilustratie grafica ce reprezinta un fat inca legat de cordonul ombilical al mamei, deasupra careia se afla o casuta de text in care este scris cuvantul "Astept".

"A trecut o luna de cand a murit tata. Am conceput aceasta felicitare pentru el, de Craciun. Copilul se va naste in iunie. Ca intr-un cerc al vietii. Te iubesc, bunicule!", a adaugat Duncan in textul atasat desenului.

Bebelusul va fi primul copil al lui Duncan si al sotiei sale, fotografa Rodene Ronquillo. Cei doi s-au casatorit in anul 2012.

Totodata, acesta va fi fost primul nepot al lui David Bowie. Duncan provine din prima casatorie a lui David Bowie, cu Angela Bowie. Artistul a mai avut o fiica, Alexandria Zahra Jones, rezultata din casatoria lui cu Iman.

David Bowie a murit pe 10 ianuarie, la varsta de 69 de ani, dupa o curajoasa lupta de 18 luni cu cancerul, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.