Concertul cantaretului Charles Aznavour, anuntat initial pentru 20 februarie, la complexul Romexpo din Bucuresti, a fost reprogramat in luna aprilie, "din motive logistice", informeaza organizatorii evenimentului.

"Charles Aznavour va sustine mult asteptatul concert in Bucuresti pe 28 aprilie 2016, la Romexpo. Programat initial pentru luna februarie, spectacolul a fost amanat printr-o decizie comuna a staff-ului maestrului si a organizatorului roman, din motive logistice. Aceasta decizie a survenit dupa vizita efectuata de catre staff-ul tehnic al maestrului in luna ianuarie, pentru a decide exact amplasarea scenei si a locurilor pentru public, cunoscut fiind faptul ca maestrul Aznavour isi doreste publicul foarte aproape de scena, intr-o atmosfera intima", potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Charles Aznavour se afla intr-un turneu restrans, ce se desfasoara in doar cateva din capitalele europene si care cuprinde si spectacolul de la Romexpo, din 28 aprilie.

"Evenimentul istoric poarta numele 'One Night Only' si este o ocazie unica de a-l asculta pe Charles Aznavour cantand piesele sale iubite pe scena, intr-un spectacol dedicat publicului sau din Romania", conform sursei citate.

Toate biletele achizitionate pentru spectacolul din 20 februarie isi pastreaza valabilitatea, precizeaza organizatorii concertului.

Pentru toti cei care doresc sa cumpere bilete la spectacol, acestea se gasesc online, pe www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.salapalatului.ro si pe site-ul www.VreauBilet.ro, precum si la casa de bilete a Salii Palatului si in reteaua Bilete.ro (Oficiile Postale, magazinele InMedio si Germanos).

Charles Aznavour, fiu al unui cuplu de migranti armeni, nascut cu numele Charles Aznavourian, s-a nascut pe 22 mai 1924, la Paris. Supranumit "Sinatra francez", Charles Aznavour a trebuit sa lupte la inceputurile carierei sale pentru a impune in mediul artistic talia, fizicul si vocea lui atipice, inainte de a deveni celebru, incepand cu jumatatea anilor '50. Este unul dintre cei mai simpatizati si mai longevivi cantareti francezi, a aparut in peste 60 de filme si a compus peste 1.000 de cantece, din care aproximativ 150 in limba engleza, 100 in italiana, 70 in spaniola si 50 in germana.

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

Charles Aznavour si-a inceput calatoria artistica la varsta de 9 ani, cochetand cu actoria. Abia in adolescenta a ales sa devina cantaret, iar, in 1946, a fost descoperit de Édith Piaf, pe care a acompaniat-o in turneele ei din Franta si Statele Unite ale Americii.

In 1974, Aznavour s-a bucurat de succes in Marea Britanie, unde celebra piesa "She" a ajuns pe prima pozitie a clasamentelor de trei ori mai repede decat orice alt cantec de pana atunci, scrie MEDIAFAX.

De-a lungul timpului a colaborat cu Édith Piaf, Fred Astaire, Frank Sinatra (Aznavour a fost unul dintre putinii cantareti europeni invitati sa cante cu el), Andrea Bocelli, Bing Crosby, Ray Charles, Bob Dylan, Liza Minnelli, Elton John, Dalida, Serge Gainsbourg, Josh Groban, Petula Clark, Tom Jones, Shirley Bassey, José Carreras, Laura Pausini, Nana Mouskouri si Julio Iglesias. In 1974, Jack Jones a inregistrat un intreg album de compozitii marca Aznavour, denumit "Write me a love song, Charlie", care a fost relansat si pe CD, in 2006.

Citeste si:
Un fan i-a cerut bani lui Jador pe Instagram. Care a fost reacția...
Un fan i-a cerut bani lui...

Cu zeci de premii in palmares atat in lumea muzicii, cat si in cea a filmului, Charles Aznavour, in varsta de 91 de ani, si-a propus sa sustina ultimul sau turneu din cariera.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.