Cel mai cunoscut si dorit DJ al lumii, Armin van Buuren, revine pe scena celui mai bun festival din Europa, UNTOLD si se alatura lui Tiesto, Hardwell si Afrojack.

ARMIN van BUUREN isi pastreaza promisiunea facuta la prima editie UNTOLD, in fata a 70.000 de oameni, de a se intoarce pe scena celui mai asteptat festival din Romania. A fost atat de impresionat de publicul UNTOLD incat, la editia din 2015, ARMIN van BUUREN, a stat pe scena peste trei ore, trecand cu aproape doua peste programul stabilit. Caldura cu care a fost primit de catre fanii sai, l-a sensibilizat atat de tare pe artist incat la finalul show-ului a fost vizibil acaparat de emotii.

Peste 40.000 de fani l-au votat si l-au dorit pe Armin van Buuren din nou pe scena festivalului. A fost pe primul loc in topul preferintelor, iar dorinta lor de a-l avea din nou pe regele Trance-ului in Romania, devine realitate. Armin van Buuren promite ca va aduce pe scena UNTOLD un show incredibil, care face parte din turneul mondial de promovare a noului sau album Embrance, ce va debuta in luna mai la Amsterdam. “Ne bucuram ca Armin van Buuren a apreciat atat de mult festivalul UNTOLD inca de la prima editie. A stabilit de la inceput o relatie speciala cu fanii, iar la finalul show-ului am remarcat cu totii cat de impresionat a fost de publicul din Romania. Drept dovada, iata ca revine pe scena noastra si la editia din acest an.” Bogdan Buta, General Manager UNTOLD prin intermediul unui comunicat de presa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.