Cantaretul britanic Elton John a dezvaluit cum a incercat sa se impace cu Madonna dupa o tacere de zece ani, explicand ca s-a intalnit din intamplare cu starul american intr-un restaurant din Franta, trimitandu-i acesteia un biletel prin care exprima regret si se oferea sa ii plateasca masa.

Elton John nu mai vorbea cu Madonna din anul 2002, dupa ce el afirmase ca piesa "Die Another Day", a artistei americane, folosea "cea mai proasta tema Bond vazuta vreodata", scrie MEDIAFAX.

In emisiunea "The Graham Norton Show", Elton John a povestit cum s-a impacat cu Madonna, in 2012, cand a vazut-o intamplator intr-un restaurant din Franta. "Ma aflam intr-un restaurant din sudul Frantei acum cativa ani; ea tocmai intra. I-am trimis un biletel in care i-am scris: «Probabil ca nu vei mai vorbi cu mine niciodata, dar imi pare rau si imi este rusine si ...pot sa iti platesc eu masa?»", a explicat Elton John, potrivit contactmusic.com.

Elton John nu a precizat care a fost raspunsul Madonnei la biletelul sau, dar a sugerat ca disputele s-au incheiat. "Ne intelegem bine de fapt, a fost vorba doar de mine si de gura mea mare. Spusesem ceva oribil despre ea, ceva ce nu ar fi trebuit spus vreodata. Nu pot spune ca nu se va mai intampla, dar nu cu Madonna", a explicat artistul britanic, in varsta de 68 de ani.

Dupa criticile din 2002, disensiunile lui cu Madonna se accentuasera in 2004, cand Elton John folosise o expresie obscena pentru a descrie modul in care canta live artista americana. In 2012, cu cateva luni inainte de a se intalni in restaurant, Elton John folosise din nou expresii vulgare la adresa cantaretei americane, pentru a o apara pe Lady Gaga dupa o disputa intre cele doua. Printre altele, Elton John afirmase ca Madonna era "un cosmar".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.