Serialul "Fetele Gilmore/ Gilmore Girls" se intoarce pe micile ecrane cu un nou sezon, care va fi difuzat pe platforma online Netflix.

In acest sens, Netflix si Warner Bros. Television au confirmat, vineri, ca platforma online va difuza continuarea acestui celebru serial american, care urmareste peripetiile unei mame (Lorelai Gilmore) si ale fiicei acesteia (Rory).

Astfel, pe platourile de filmare se vor intoarce Lauren Graham (Lorelai Gilmore), Alexis Bledel (Rory Gilmore), Scott Patterson, Kelly Bishop, Sean Gunn si Keiko Agena.

Totodata, creatorii serialului, Amy Sherman-Palladino si Daniel Palladino, vor scrie scenariul noului sezon si vor regiza toate noile episoade care vor fi difuzate pe Netflix. Denumirea oficiala a noului sezon al serialului nu a fost inca stabilita. De asemenea, nu a fost facut public numarul de episoade ale acestui sezon nou al serialului. Serialul "Fetele Gilmore" a fost lansat in anul 2000, in SUA, si a inclus sapte sezoane (153 de episoade), care au fost difuzate la nivel international, inclusiv in Romania.

Platforma Netflix, care s-a lansat in 1997, in Statele Unite, detine o arhiva online de cateva mii de filme si seriale TV si a inceput in ultimii ani sa creeze si continut original. De la inceputul lunii ianuarie, platforma Netflix poate fi accesata si din Romania.

Netflix a devenit o veritabila forta la Hollywood, gratie unor seriale extrem de populare si apreciate de critici, precum "House of Cards" si "Orange is the New Black".

Printre numele mari din industria de divertisment americana care au incheiat contracte de colaborare cu Netflix se numara actrita si regizoarea Angelina Jolie si actorii Adam Sandler, Leonardo DiCaprio si Mark si Jay Duplass.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.