Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, a declarat intr-un interviu recent ca regretatul artist David Bowie obisnuia sa-i imprumute ideile de tinute vestimentare si miscarile de scena, insa cei doi erau buni prieteni, informeaza contactmusic.com.

Mick Jagger a povestit pentru revista americana Rolling Stone ca artistul britanic David Bowie era un mare admirator al stitului sau vestimentar. "De fiecare data cand ne intalneam, se uita la etichetele hainelor mele. Ma imbratisa si simteam ca-mi intoarce usor gulerul sa vada ce marca purtam. Ma copia cateodata, dar recunostea asta. Imi spunea ca a imitat o miscare de dans de-ale mele", a mai spus Mick Jagger.

Acesta a adaugat ca nu-l deranja sa imparta cu David Bowie ideile lui pentru aparitiile scenice, pentru ca si Bowie impartasea la randul lui orice noua viziune despre moda cu Jagger.

"Eram foarte apropiati la New York, in anii '80. Ne petreceam timpul impreuna si mergeam in cluburi de dans. Eram foarte influentati de scena newyorkeza din cartierul central al orasului pe vremea aceea. De aceea, melodia mea favorita de la Bowie este «Let's Dance» - imi aduce aminte de timpurile alea si suna fenomenal", a mai spus Mick Jagger.

Acesta a precizat ca va avea intotdeauna amintiri emotionante din timpul inregistrarii melodiei "Dancing in the Street", pentru care cei doi cantareti au filmat si un videoclip.

"Videoclipul este amuzant, ne-a placut sa-l filmam impreuna. Este singura data cand am colaborat, ceea ce este putin straniu, pentru ca eram cei mai buni prieteni", a mai spus Mick Jagger.

Legendarul muzician britanic David Bowie a murit pe 10 ianuarie, la varsta de 69 de ani, dupa o curajoasa lupta de 18 luni cu cancerul, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.