Cantareata Celine Dion a lipsit de la inmormantarea lui Daniel Dion, unul dintre fratii sai, care a avut loc luni, la trei zile dupa ceremonia funerara a sotului ei, Rene Angelil, informeaza huffingtonpost.ca.

Cantareata a ales sa nu se participe la inmormantare pentru a evita ca acest lucru sa fie o distragere de la ceremoniile funerare, din cauza statutului ei de vedeta internationala, potrivit publicatiei Journal de Montreal.

Cu toate acestea, Celine Dion a participat, alaturi de familia sa, sambata, la o slujba organizata la o casa funerara de langa Montreal, in amintirea fratelui sau, care a murit la varsta de 59 de ani, din cauza unui cancer extins, la doar doua zile dupa ce sotul artistei, René Angélil, a incetat din viata.

"Erau apropiati (...) Este dificil", a declarat o sursa apropiata familiei lui Céline Dion, pentru revista People.

Funerariile lui Daniel Dion au avut loc la parohia St-Simon-et-Jude din Charlemagne, o suburbie a orasului Montreal, unde a locuit familia sa, scrie MEDIAFAX.

Céline Dion s-a nascut pe 30 martie 1968, in Canada, intr-o familie melomana cu 14 copii. Cantareata a cucerit, pe rand, Quebecul, Franta si, in cele din urma, Statele Unite. In cei peste 25 de ani de cariera, Céline Dion a primit numeroase premii muzicale si a vandut peste 200 de milioane de albume.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.