Filmul "The Revenant: Legenda lui Hugh Glass/ The Revenant", in regia lui Alejandro Gonzalez Inarritu si cu actorul Leonardo DiCaprio in rolul principal, s-a situat pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 16 milioane de dolari, de vineri pana duminica, informeaza Reuters.

In "The Revenant", Leonardo DiCaprio joaca rolul unui vanator insetat de razbunare, dupa ce este abandonat de prietenii sai in vestul american, in conditii ostile, actiunea fiind plasata in anul 1823. Pentru acest rol, DiCaprio a fost nominalizat la categoria "cel mai bun actor intr-un rol principal" a premiilor Oscar din acest an.

Pe pozitia a doua in box office-ul nord-american s-a situat lungmetrajul "Star Wars: Trezirea Fortei", cel mai recent film din seria "Razboiul stelelor", cu incasari de 14,3 milioane de dolari.

Locul al treilea in box office-ul nord-american a fost ocupat de comedia "Un politist si trei sferturi!/ Ride Along 2", regizata de Tim Story, care a avut incasari de 13 milioane de dolari, in al doilea weekend de la premiera in cinematografele nord-americane.

Pe de alta parte, premiera "Bunicul dezlantuit/ Dirty Grandpa", o comedie in regia lui Dan Mazer, cu Robert De Niro si Zac Efron in distributie, s-a situat pe locul al patrulea in box office-ul nord-american, cu incasari de 11,5 milioane de dolari, scrie MEDIAFAX.

O alta premiera, thrillerul horror "The Boy", in regia lui William Brent Bell, cu Rupert Evans in distributie, a avut incasari de 11,3 milioane de dolari, de vineri pana duminica, situandu-se pe locul al cincilea in box office-ul nord-american.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.