Cantaretul si compozitorul spaniol Julio Iglesias revine in Romania cu un concert pe care il va sustine, pe 18 mai, de la ora 19:30, la Sala Palatului din Bucuresti, in deschiderea speactacolului urmand sa cante fiul acestuia Julio Iglesias Jr.

Artistul latin se afla intr-un turneu mondial de promovare a noului sau album "Mexico", iar Romania se afla pe lista tarilor privilegiate de prezenta cantaretului, informeaza organizatorul concertului.

Albumul "Mexico" a fost lansat in toamna anului 2015 si cuprinde treisprezece piese. In cadrul concertului pe care Julio Iglesias il va sustine in Bucuresti, fanii acestuia vor putea fredona impreuna cu acesta si melodii care l-au consacrat si care l-au facut apreciat in Romania.

In deschiderea speactacolului, pe scena va urca unul dintre fiii acestuia, respectiv cantaretul Julio Iglesias Jr.

Julio Iglesias ar fi trebuit sa sustina un concert, la Bucuresti, pe 2 iulie 2015, care a fost insa reprogramat din cauza ca artistul a fost supus unei interventii chirurgicale la spate si a avut nevoie de o perioada de recuperare. Biletele achizitionate pentru spectacolul din 2 iulie 2015 de la Bucuresti raman valabile pentru concertul cantaretului din 18 mai. Acestea vor fi schimbate in ziua concertului, dupa prezentare la intrare, la poarta numarul 9 a Salii Palatului.

Totodata, pentru acest concert, au fost puse in vanzare bilete la urmatoarele preturi: categoria VIP - 550 de lei, categoria I - 490 de lei, categoria a II-a - 400 de lei, categoria a III-a - 360 de lei si categoria a IV-a - 280 de lei. Acestea sunt disponibile in reteaua www.eventim.ro (magazinele Orange, Vodafone, Domo, Librariile Carturesti si Humanitas, hypermarketurile Carrefour si benzinariile OMV), precum si la casa de bilete a Salii Palatului. Pe de alta parte, in aceasta primavara, si cantaretul spaniol Enrique Iglesias, un alt fiu al lui Julio Iglesias, va veni la Bucuresti. Enrique Iglesias va concerta pe 12 mai, de la ora 20.00, in pavilionul central al Romexpo, evenimentul facand parte din turneul "Sex and Love".

Julio Iglesias a vandut peste 300 de milioane de exemplare ale celor 80 de albume lansate in intreaga lume, incluzand versiunile originale in mai multe limbi, compilatii si materiale discografice live, devenind astfel cel mai bine vandut artist latino al tuturor timpurilor. Recunoscut de Guinness Book of Records, in 1983, premiat cu singurul disc de diamant oferit vreodata de aceasta institutie, Julio Iglesias este artistul care a cantat si inregistrat melodii in cele mai multe limbi din istoria muzicii. In cei peste 45 ani de cariera, Julio Iglesias a primit 2.600 de discuri de aur si platina. A sustinut peste 5.000 de concerte in 600 de orase din intreaga lume, pentru peste 60 de milioane de spectatori.

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

Julio Iglesias a cantat in duete alaturi de artisti precum Frank Sinatra, Stevie Wonder, Willie Nelson, Diana Ross, Dolly Parton, Art Gurfunkel, Paul Anka, Charles Aznavour, Sting, The Beach Boys, Alejandro Fernandez, Placido Domingo, Lola Fores.

Julio Iglesias a sustinut mai multe concerte sold-out atat in Bucuresti, cat si in tara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.