Grupul britanic Pet Shop Boys, compus din muzicienii Neil Tennant si Chris Lowe, va lansa un nou album de studio, intitulat "Super", pe 1 aprilie, informeaza site-ul revistei New Musical Express.

"Super" va fi cel de-al 13-lea album de studio al celebrului grup electro-pop din Marea Britanie. Pet Shop Boys a lansat deja, joi, si un single - "Inner Sanctum" - extras de pe noul material discografic.

Albumul, care contine 12 piese, va fi lansat pe vinil si CD, dar va fi disponibil spre descarcare si de pe internet.

Urmatorul single de pe noul disc va fi "The Pop Kids", care, potrivit autorilor sai, "evoca scena cluburilor din Londra de la inceputul anilor '90". Neil Tennant si Chris Lowe au confirmat, de asemenea, ca vor sustine patru concerte la Royal Opera House din Londra, pe 20, 21, 22 si 23 iulie. Precedentul album de studio al grupului britanic s-a intitulat "Electric" si a fost lansat in 2013. Pet Shop Boys este un duo britanic de electro-pop alcatuit din Neil Tennant (voce, orga, chitara) si Chris Lowe (orga, voce). Grupul a vandut peste 50 de milioane de albume pe plan mondial si, potrivit Guinness Book of Records, este cel mai de succes duo din istoria muzicii britanice, cu trei Brit Awards si sapte nominalizari la premiile Grammy.

Printre hiturile grupului se numara piese precum "West End Girls", "It's a Sin", "Always on My Mind", "Heart", "Go West", "Opportunities (Let's Make Lots of Money)" si "What Have I Done to Deserve This?".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.