Rob Kardashian, fratele starletei Kim Kardashian, a fost spitalizat in Los Angeles si diagnosticat cu diabet, informeaza contactmusic.com.

Rob Kardashian a dus o lupta cu kilogramele in ultimii ani, iar sanatatea lui s-a agravat in weekendul trecut. Acesta a fost internat la un spital din Los Angeles, unde medicii au realizat o serie de teste si a iesit la iveala faptul ca sufera de diabet, potrivit Tmz.com.

Rob Kardashian inca este internat in spital si primeste ingrijiri medicale, insa starea sa de sanatate este stabila, scrie MEDIAFAX.

Rob Kardashian a inceput sa aiba probleme cu greutate in 2012, dupa despartirea de Rita Ora, iar kilogramele in plus l-au determinat sa se retraga din show-ul TV dedicat familiei - "Keeping Up With the Kardashians". Cel mai recent, acesta a fost vazut in public pe iunie 2015.

Kris Kardashian a fost casatorita cu Robert Kardashian si are impreuna cu acesta patru copii: Kourtney, Kim, Khloé si Rob. In 1991, Kris s-a casatorit cu Bruce Jenner si are impreuna cu acesta doua fiice, Kendall si Kylie.

Membrii familiei Kardashian sunt protagonistii unui show TV - "Keep Up with the Kardashians". Dintre acestia Kim Kardashian este cea mai cunoscuta, fiind, de altfel, si actrita de reality show cel mai bine platita din televiziunea americana, cu venituri de 52,5 milioane de dolari, potrivit unui top publicat de Forbes.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.