Johnny Depp ocupa primul loc in topul Forbes al actorilor cu onorarii exagerate din 2015, in raport cu veniturile aduse de filmele in care au jucat, starul american generand 1,2 dolari pentru fiecare dolar cu care a fost platit, informeaza bbc.com.

Pentru acest clasament, editorii publicatiei Forbes au luat in calcul ultimele trei filme ale starurilor aparute pana in iunie 2015, care au rulat de cel putin 2.000 de ori si in care actorii au detinut roluri principale. Astfel, in aceasta perioada, au fost lansate "Transcendence" (2014), de Wally Pfister, "Mortdecai", de David Koepp, si "Black Mass" (2015), de Scott Cooper, al caror protagonist este Johnny Depp.

In ceea ce priveste "Mortdecai", filmul a incasat 47,4 milioane de dolari, iar bugetul sau a fost de 60 de milioane de dolari, in timp ce incasarile pentru thrillerul SF "Transcendence" au reusit sa acopere investitia. Cea mai recenta productie in care a jucat actorul american in varsta de 52 de ani, "Black Mass", a avut venituri de 94,5 milioane de dolari, dupa ce producatorii au investit 53 de milioane de dolari.

Pe locul al doilea in clasament se afla Denzel Washington, care, potrivit analizei Forbes, genereaza 5,5 dolari pentru fiecare dolar din onorariu.

Locul al treilea in top este ocupat de Will Ferrell, care a fost cap de lista in 2009 si 2010, cu 6,8 dolari pentru fiecare dolar pe care l-a primit.

Clasamentul continua cu Liam Neeson (7,8 dolari), Will Smith (8,6 dolari), Christian Bale (9,2 dolari), Channing Tatum (10,8 dolari), Brad Pitt (12 dolari), Ben Affleck (12,3 dolari) si Tom Cruise (13,6 dolari).

Pe de alta parte, Forbes a intocmit si un clasament al celor mai rentabili actori in 2015, acesta fiind condus de Chris Evans, cunoscut publicului pentru filmul "Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron/ The Avengers: Age of Ultron", de Joss Whedon, cu 181,8 dolari pentru fiecare dolar primit, urmat de Mila Kunis (87,3 dolari), Scarlett Johansson (84,9 dolari), Gwyneth Paltrow (82,9 dolari), Emma Stone (54 dolari), Chris Hemsworth (42,1 dolari), Vin Diesel (40,3 dolari), Jennifer Lawrence (39,1 dolari), Mark Wahlberg (37,9 dolari) si Dwayne Johnson (28,1 dolari), scrie MEDIAFAX.

Citeste si:
Rihanna, cea mai bogată cântăreață din lume, a devenit miliardară
Rihanna, cea mai bogată...

Adam Sandler, care a ocupat primul loc in topurile Forbes ale actorilor cu onorarii exagerate din ultimii doi ani, nu a fost eligibil pentru 2015, deoarece a semnat un contract pentru patru filme cu reteaua online Netflix.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.