Membrii trupei rock Cargo au primit, vineri, titlul de cetatean de onoare al municipiului Timisoara din partea Consiliului Local, pentru activitatea muzicala de 30 de ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cei sapte componenti ai trupei Cargo - Adrian Barar, Adrian Igrisan, Octavian Pilan, Ionut Carja, Florin Barbu, Richard Pulpa si Cosmin Nicoara au primit, vineri, din partea Consiliului Local Timisoara titlul de cetatean de onoare al orasului pentru intreaga activitate a trupei.

In cadrul ceremoniei, artistii au primit diplome si plachete si au fost aplaudati de fanii care s-au adunat in Sala ”Capitol” a Filarmonicii Banatul unde a avut loc sedinta Consiliului Local, scrie MEDIAFAX.

"Nu e un secret pentru nimeni ca sunt un mare iubitor de rock, nu e un secret ca in tineretea mea am cochetat si eu cu cantatul si compusul pe aceasta felie muzicala. Imi place si mi-a placut Cargo. M-am bucurat cand am aflat ca trupa Cargo a implinit 30 de ani. Va felicit pentru creatiile deosebite si interpretarea exceptionala. Ati facut cinste Timisoarei si o veti face in continuare"
, a declarat primarul municipiului Timisoara, Nicolae Robu.

Trupa timisoreana Cargo a implinit anul acesta 30 de ani de activitate, fiind infiintata in anul 1985.

Primul album al trupei, ”Povestiri din Gara”, a fost lansat in anul 1992. In luna mai 1995 a aparut al doilea album, ”Destin”, iar in anul 1998 a fost lansat albumul ”Ziua Vrajitoarelor”. In anul 2003 a aparut cel de-al patrulea album, ”Spiritus Sanctus”. Trupa a mai lansat si un album de colinde, dar si un ”Best Of”, in anul 2007.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.