Adele a fost desemnata "regina" internetului in 2015, dupa ce cantareata britanica s-a clasat pe primul loc in topul artistilor ale caror nume au generat cele mai multe cautari pe motorul online Google, informeaza contactmusic.com.

Artista britanica a obtinut primul loc in topul Trending Music Artists, confirmandu-si astfel statutul de vedeta internationala, in cuda faptului ca a revenit in atentia presei si a publicului abia in luna octombrie, dupa o pauza indelungata in cariera, determinata de faptul ca a devenit mama.

"Hello", single-ul care a marcat revenirea cantaretei Adele in topurile muzicale, a doborat mai multe recorduri mondiale dupa ce a fost lansat, in octombrie. De asemenea, acest single a ocupat primul loc in topul Trending Song Lyrics alcatuit de Google.

In clasamentul artistilor care au generat cele mai multe cautari pe Google, Adele a invins nume sonore din industria muzicala, precum Sia, Sam Smith si Meghan Trainor, cu totii clasati in Top 10. In celalalt top, Trending Song Lyrics, cantecul ei "Hello" a depasit alte piese celebre lansate pe parcursul acestui an, precum "Take Me to Church", interpretata de Hozier, si "Uptown Funk", o colaborare a cantaretului Bruno Mars cu producatorul muzical Mark Ronson.

In topul Google dedicat celebritatilor - "People List"-, primul loc a fost ocupat de Lamar Odom, sotul starletei de reality-show Khloe Kardasian, care a intrat in coma in octombrie, din cauza unei afectiuni medicale agravate de consumul de droguri, scrie MEDIAFAX.

Lungmetrajul "Jurassic World", cel mai recent opus din franciza "Jurassic Park", s-a clasat pe primul loc in topul dedicat filmelor care au generat cele mai multe cautari pe motorul Google in 2015.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.