Divortul actorilor Melanie Griffith si Antonio Banderas a fost finalizat de curand in Statele Unite, informeaza contactmusic.com.

Antonio Banderas va plati actritei Melanie Griffith o pensie alimentara de 65.000 de dolari pe luna, potrivit unor documente oficiale publicate in presa americana, dupa ce un judecator de la Tribunalul pentru chestiuni familiale a semnat actul ce a marcat finalizarea divortului celor doua vedete.

Cei doi actori s-au despartit in 2014, dupa o casnicie de 18 ani, si au incheiat o intelegere in privinta modului in care isi vor imparti veniturile si bunurile comune, in luna iulie. Divortul lor a fost insa finalizat abia in aceasta saptamana, prin semnatura acordata si de un judecator de la Tribunalul pentru chestiuni familiale din California, scrie MEDIAFAX.

Potrivit site-ului TMZ.com, Melanie Griffith si Antonio Banderas si-au pastrat finantele separate dupa casatoria lor din 1996 pana in 2004, pe baza unui contract prenuptial. Ca urmare, ei vor trebuie sa imparata doar veniturile obtinute din filmele lansate dupa 2004 si pana la despartirea lor de anul trecut, care includ cecurile extrem de profitabile incasate de Banderas pentru filme precum "Shrek 2", franciza "Puss in Boots" si "The Expendables 3" din 2014.

Cei doi actori vor imparti, de asemenea, banii pe care i-au obtinut dupa ce au vandut resedinta lor din Los Angeles. Melanie Griffith a primit casa de vacanta pe care fostul cuplu o cumparase in Aspen, Colorado.

Actorul spaniol, in varsta de 55 de ani, va plati fostei sale sotii o pensie alimentara in fiecare luna, precizeaza TMZ.com.

Melanie Griffith, in varsta de 58 de ani, a cerut initial custodie unica asupra fiicei lor Stella, insa chestiunea s-a rezolvat de la sine in septembrie 2014, cand fiica actorilor a implinit varsta de 18 ani.

Acesta este cel de-al patrulea divort pentru Melanie Griffith si cel de-al doilea pentru Antonio Banderas. Melanie Griffith a fost casatorita de doua ori cu actorul Don Johnson si cu actorul Steven Bauer, din 1982 pana in 1987. Antonio Banderas a fost casatorit cu actrita spaniola Ana Leza din 1987 pana in 1996.

Actrita are si un fiu din casatoria cu Steven Bauer, Alexander, care s-a nascut pe 22 august 1985. Dupa despartirea de Melanie Griffith, starul spaniol a inceput o relatie cu Nicole Kimpel, consultant in investitii, care este cu 20 de ani mai tanara decat celebrul actor.

Citeste si:
Anamaria Prodan face apel! Impresara este nemulțumită de decizia...
Anamaria Prodan face apel!...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.