Presedintele Klaus Iohannis a decorat, pe 1 decembrie, trupa Cargo cu Ordinul "Meritul Cultural", cu ocazia implinirii a 30 de ani de existenta, potrivit decretului prezidential publicat in Monitorul Oficial, insa Administratia Prezidentiala nu a facut niciun anunt oficial in aceasta privinta.

Decretul semnat de Iohannis, datat 1 decembrie, confera Ordinul "Meritul Cultural", in grad de Cavalar, categoria B "Muzica", lui Adrian Armand Barar, Adrian Gabriel Igrisan, Octavian Pilan, Ionut Rovin Carja, Florin Iuliu Barbu, membri ai formatiei Cargo, precum si impresarului Cosmin Petru Nicoara si lui Catalin Richard Pulpa. Potrivit decretului, distinctia a fost oferita "cu prilejul aniversarii a 30 de ani de existenta a formatiei Cargo, pentru contributia deosebita la promovarea muzicii rock in Romania si imbogatirea patrimoniului acestui gen muzical, pentru remarcabile interpretari muzicale".

Decretul a fost publicat in Monitorul Oficial de vineri, 4 decembrie, insa semnarea acestuia si conferirea distinctiei nu a fost anuntata de Administratia Prezidentiala, asa cum se obisnuieste la astfel de evenimente.

Mai mult, nu a fost organizata nicio ceremonie de decorare la Palatul Cotroceni, scrie MEDIAFAX.

Potrivit uzuantelor Administratiei Prezidentiale, este posibil ca o astfel de ceremonie sa fie organizata ulterior semnarii decretului, desi, pana in acest moment, nu a fost anuntata oficial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.