Madonna este acuzata de fani ca s-a folosit de o falsa masina de politie pentru a scapa de aglomeratia din traficul din Londra, dupa concertul sustinut de aceasta miercuri, informeaza thesun.co.uk.

Potrivit publicatiei britanice, fanii spun ca au vazut-o pe vedeta parasind, miercuri, arena O2 din Londra, dupa concertul pe care l-a sustinut acolo in cadrul turneului "Rebel Heart", intr-o masina neagra pe bordul careia se aflau semnalizatoare cu lumini rosii si albastre.

Unii dintre acestia au declarat ca crezut ca este vorba despre o masina de politie nemarcata si ca aceasta s-a strecurat printre coloanele de autovehicule cu sirena pornita.

Starul, in varsta de 57 de ani, a sosit la arena pe o motocicleta, pentru a scapa de traficul aglomerat din vestul Londrei. La 20 de minute dupa incheierea show-ului, artista a parasit zona intr-o masina Jaguar de culoare neagra, flancata de alte doua automobile.

Conform legii, instalarea de lumini suplimentare pe vehicule si folosirea acestora poate atrage o pedeapsa de 6 luni de inchisoare.

"Nu se misca nimic si am vazut o masina care parea a fi a politiei. Claxona si toata lumea a lasat-o sa treaca. Unii soferi erau chiar deranjati de asta. In masina, am vazut-o pe Madonna", a declarat unul dintre fani.

Politistii au spus ca vor investiga daca a fost comisa o infractiune. "Daca a fost comisa o infractiune, soferul este vinovat, nu pasagerii", a spus un reprezentant al Scotland Yard.

Purtatorul de cuvant al Madonnei a refuzat sa faca vreun comentariu.

Considerata una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numita si "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este si cel mai bine vanduta cantareata din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vandute in intreaga lume. In martie 2008, ea a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame.

Citeste si:
Madonna vrea să se întâlnească cu papa Francisc
Motivul pentru care Madonna...

In august 2009, Madonna a concertat la Bucuresti, in cadrul turneului "Sticky and Sweet".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.