Concertul pe care cantaretul Arash trebuia sa il sustina marti, la Sala Polivalenta din Bucuresti, a fost reprogramat pentru februarie 2016, in acelasi loc, "din cauza ultimelor evenimente care au afectat siguranta cetateanului atat in Romania, cat si in Europa".

Biletele cumparate pentru concertul de marti isi pastreaza valabilitatea pentru cel de pe 26 februarie, se arata pe pagina de Facebook a evenimentului.

Arash este cunoscut publicului din Romania gratie unor hituri precum "Broken Angel", "One love", "She makes me go", "Temptation", "Chori Chori", "Boro Boro", inclus pe coloana sonora a filmului bollywoodian "Bluffmaster".

Actor, dansator, entertainer si producator muzical, Arash promite ca la Bucuresti va sustine un show plin de energie, o adevarata petrecere pentru toti iubitorii muzicii dance actuale.

Arash Labaf s-a nascut pe 23 aprilie 1977, in Teheran, Iran. La varsta de 10 ani, el si familia sa s-au mutat in Malmo, Suedia, unde locuieste si in prezent. Dupa absolvirea colegiului, a inceput sa compuna muzica. In 2004, a lansat single-ul "Boro, Boro", care a ocupat prima pozitie, timp de patru saptamani la rand, in topurile din Suedia. In urmatorii doi ani, numele si muzica lui au devenit cunoscute la nivel international, sustinand concerte in Europa si Statele Unite ale Americii.

A concertat in fata a 100.000 spectatori, in Kazahstan, si a 120.000, in Polonia, scrie MEDIAFAX.

In 2013, Arash a lansat impreuna cu Sean Paul piesa "She makes me go", iar lista numelor mari din muzica internationala este completata de cel al lui Shaggy si al lui Lumidee. In palmares are 28 de single-uri lansate, trei albume de studio si 18 videoclipuri.

Arash a cucerit topurile din Rusia, Ucraina, Grecia, Bulgaria, Polonia, Ungaria, Georgia, Armenia, Azerbaidjan, Serbia, Slovacia, Romania, SUA. De asemenea, si-a facut debutul si in cinematografie, jucand alaturi de Monica Bellucci in "Rhino Season", de Bahman Ghobadi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.