Ben Stiller va fi naratorul unui serial documentar de televiziune despre o serie de evenimente legendare care au avut loc in prestigioasa sala de spectacole Madison Square Garden din New York.

Starul hollywoodian si-a imprumutat vocea pentru a nara cele 10 episoade ale unui nou serial documentar de televiziune, intitulat "The Garden's Defining Moments", care celebreaza unele dintre cele mai reprezentative evenimente din istoria acestei sali newyorkeze.

Ben Stiller va calca astfel pe urmele actorului Liam Neeson, care a fost naratorul precedentului sezon al acestui serial, ce a inclus tot 10 episoade.

Noul sezon care va beneficia de vocea lui Ben Stiller va debuta pe micile ecrane din Statele Unite pe 11 decembrie. Printre rolurile memorabile jucate de Ben Stiller se numara cel al modelului Derek Zoolander din filmul "Zoolander Manechinul", cel din comedia "Mary cea cu vino-ncoa'", in care a jucat alaturi de Cameron Diaz, si franciza "Un socru de cosmar", in care il are ca "rival" pe Robert De Niro. De asemenea, starul american s-a remarcat si in franciza de comedie "O noapte la muzeu". Actorul a regizat si produs mai multe lungmetraje, cele mai cunoscute fiind "Submarine" (2010) si "Megamind" (2010), "Furtuna tropicala/ Tropic Thunder" (2008) si "Starky and Hutch" (2004).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.