Brad Pitt si studiourile Warner Bross vor produce pentru marele ecran un film SF, inspirat din romanul "Illuminae", ce a fost inclus in luna octombrie pe lista bestsellerurilor publicata in The New York Times.

Starul hollywoodian va produce acest lungmetraj prin intermediul companiei sale Plan B. Lansat in luna octombrie, romanul "Illuminae" a avut parte de cronici elogioase si a fost inclus inca din prima saptamana dupa publicare in lista bestsellerurilor The New York Times in sectiunea "Young Adult Hardcover", precizeaza The Hollywood Reporter.

"Illuminae", scris de romancierii australieni Amie Kaufman si Jay Kristoff, reprezinta primul roman dintr-o noua trilogie SF, "The Illuminae Files", centrata pe aventurile prin care trec o tanara, pirat cibernetic, si fostul ei iubit, in anul 2575, care sunt urmariti de doua megacorporatii rivale, implicate intr-un razboi intergalactic, izbucnit pe o planeta de la marginea Universului. Cei doi tineri trebuie sa paraseasca planeta respectiva, sunt urmariti de o nava spatiala de razboi si trebuie sa faca fata unor provocari extraordinare, generate de o rasa extraterestra inamica, forme de inteligenta artificiala care le sunt ostile si un virus mortal. Intreaga poveste este relatata prin intermediul unui dosar ce include documente confidentiale interceptate ilegal, e-mailuri, fisiere medicale, interviuri si conversatii purtate pe sisteme de mesagerie instantanee.

Compania Plan B, infiintata de actorul Brad Pitt, a produs o serie de filme apreciate de criticii de specialitate si de spectatori, precum "Ziua Z: Apocalipsa 3D/ World War Z", "Brokerii apocalipsei/ The Big Short" si "The Lost City of Z". Amie Kaufman este coautoare a romanelor din trilogia "Starbound", iar Jay Kristoff este autorul romanelor din seriile "Lotus War" si "The Nevernight Chronicle".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.