Cantaretul Prince s-a alaturat trupei irlandeze U2, grupului american Foo Fighters si altor artisti de renume care au luat decizia de a-si anula concertele din Franta si din restul Europei, in urma atentatelor teroriste comise vineri, la Paris, informeaza Reuters.

Administratorii salii de concerte Konzerthaus din Viena au anuntat ca Prince nu va sustine show-ul pe care il avea programat pe 24 noiembrie: "Din cauza evenimentelor tragice de la Paris, promotorul turneului lui Prince a decis sa amane apropiatul sau turneu european pana la o data ulterioara".

Potrivit AFP si altor site-uri, Prince a anulat alte doua show-uri pe care le avea programate la inceputul lunii decembrie la Palais Garnier din Paris.

Muzicieni si trupe celebre si-au anulat concertele din Paris, printre acestia numarandu-se nume sonore din industria muzicala, precum Deftones, Motorhead si Marilyn Manson.

Teroristi islamisti au impuscat mortal 87 de persoane in sala de concerte Bataclan din Paris vineri seara si au ucis alte 42 de persoane in mai multe atacuri armate din capitala franceza, scrie MEDIAFAX.

Grupul american Eagles of Death Metal sustinea in acel moment un concert in sala Bataclan. Membrii formatiei au scapat nevatamati, dar o persoana din echipa de productie a turneului, Nick Alexander, a fost asasinata. In acelasi atac terorist si-au pierdut vietile trei angajati ai Universal Music, una dintre cele mai mari case de discuri din lume.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.