Topul celor mai "valorosi" actori de la Hollywood a fost dat publicitatii, luni, de editorii site-ului cu specific cinematografic Vulture.com, informeaza Reuters.

Jennifer Lawrence a ocupat, pentru al doilea an consecutiv, primul loc in topul celor mai "valorosi" actori de la Hollywood. Jennifer Lawrence, in varsta de 25 de ani, premiata cu Oscar pentru rolul din filmul "Scenariu pentru happy-end/ Silver Linings Playbook" si protagonista francizei "Jocurile foamei/ The Hunger Games", a fost desemnata "principalul star de cinema al generatiei sale" de editorii site-ului Vulture.com.

La sfarsitul lunii august, Jennifer Lawrence a ocupat primul loc si in topul Forbes al celor mai bine platite actrite din lume, cu venituri de 52 de milioane de dolari.

In realizarea acestui clasament, editorii de la Vulture.com au luat in calcul factori precum numarul de "Like"-uri de pe Facebook, numarul de mentionari pe Twitter, articole pozitive din partea criticilor de film si nominalizarile la premiile Oscar, scrie MEDIAFAX.

Actorul Robert Downey Jr., starul francizei "Iron Man", a ocupat locul al doilea in acest top.


Podiumul a fost completat, ca si anul trecut, de actorul Leonardo Dicaprio, clasat pe pozitia a treia.

Topul 10 a fost completat de actorii Bradley Cooper, Dwayne Johnson, Tom Cruise, Hugh Jackman, Sandra Bullock, Channing Tatum si Scarlett Johansson.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.