Madonna le-a adus un omagiu victimelor atacurilor teroriste de la Paris, in timpul concertului pe care l-a sustinut sambata seara, la Stockholm, cantand in limba franceza, acompaniindu-se doar de o chitara, celebra piesa "La vie en rose".

"Am tinut un moment de reculegere pentru victimele si apropiatii lor din Paris", a declarat pentru AFP o spectatoare, Maria Palm, la iesirea de la concertul care a avut loc la Tele 2 Arena din Stockholm.

"Am nevoie de un moment pentru a evoca tragedia, carnagiul tragic, aceste asasinate si sfarsitul absurd al vietilor pretioase, ieri seara, la Paris", a spus Madonna in timpul concertului din Suedia.

Starul a spus ca a avut ezitari in ceea ce priveste anularea segmentului european al "Rebelheart Tour": "Sunt distrusa (...), in acest timp oamenii deplang pierderea celor dragi", a spus aceasta plangand. "Insa asta este exact ceea ce vor (autorii atentatelor, n.r.), vor sa ne reduca la tacere. Nu le vom permite, nu le vom permite niciodata", a incheiat cantareata, dupa care a interpretat celebra piesa a lui Edith Piaf.

Madonna are programate doua concerte, pe 9 si 10 decembrie, la sala Bercy din Paris, scrie MEDIAFAX.

Considerata una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numita si "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este si cel mai bine vanduta cantareata din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vandute in intreaga lume. In martie 2008, ea a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame.

In august 2009, Madonna a concertat la Bucuresti, in cadrul turneului "Sticky and Sweet".

Bilantul victimelor atentatelor teroriste din Paris, care au avut loc in sase zone ale orasului si au fost revendicate de gruparea Stat Islamic, a ajuns la 129 de morti si 352 de raniti, dintre care 99 in stare grava, a anuntat procurorul general din capitala franceza, Francois Molins, citat de publicatia Le Figaro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.